NAJŽEŠĆE SVAĐE estradnih zvijezda: OPASNIJA OD BOJNOG POLJA, NEKI SU I NA SUDU

Show
NAJŽEŠĆE SVAĐE estradnih  zvijezda: OPASNIJA OD BOJNOG POLJA, NEKI SU I NA SUDU
.

Nije tajna da je na srpskoj estradi iskreno prijateljstvo rijetkost, a da su svađe ono što najlakše domaćim pjevačima donosi naslovne strane.

Dara Bubamara u svađi sa pola estrade
Kako je svojevremeno objasnila, pjevačica Dara Bubamara zapravo nije ni sa kim u svađi, već je u konstantnom otporu prema svima ko je napada. Najpre, zabilježila je ozbiljnu svađu sa direktorom Granda Sašom Popovićem, nakon što je na prvom Grand festivalu, pobjedio Aca Lukas.

"Kad sam donijela odluku da više ne budem deo monopolističke vladavine Saše Popovića, znala sam da me čeka šikaniranje. Makar se zakačila s cijelim svijetom, od svojih stavova neću odustati. Na sreću, suprotstavila sam se čovjeku koga narod ne voli", rekla je tada Dara. Od tada, Dara i Popović su izgladili sve nesporazume, a temperamentna Novosađanka je fokus koncentracije prenijela na druge kolege. Svađi sa Jelenom Karleušom ne nazire se kraj, a posljednje koleginica sa kojom se zakačila je Aleksandra Radović, sa kojom vodi ljute verbalne okršaje u žiriju "Pinkovih zvezda".

Jelena Karleuša u svađi sa drugim dijelom estrade

Jelena Karleuša je odlučna u stavu da nikada nije inicirala nijednu svađu sa kolegama. Od samog početka karijere osjetna je netrpeljivost prema Ceci Ražnatović. Takođe, ništa manje intenzivan bio je i Karleušin sukob sa Sekom Aleksić.

Tanja Savić u svađi sa Slavicom Ćukteraš
Finalistkinje prve sezone "Zvezda Granda" Tanja Savić i Slavica Ćukterašš bile su dobre drugarice sve dok Tanja navodno nije optužila Slavicu da je pokušala da zavijede njenog tadašnjeg momka. Nakon toga, prijateljstvo je ekspresno završeno a drugarice nisu razgovarale godinama. Stvari su konačno legle kada se Tanja udala i rodila djecu, otkrila je svojevremeno Slavica, koja je rešila da prijateljstvu da još jednu šansu.

Zorica Brunclik i Miloš Bojanić
Svađa između Zorice Brunclik i Miloša Bojanića započela je tokom učešća u rijalitiju "Farma", a epilog je dobila na sudu. Prijateljstvo bivših kolega definitivno je prekinuto onog momenta kada je Zorica pljunula u lice Milošu Bojaniću, a konkretni povod za njihov sukob u rijalitiju, nijedan gledalac nije mogao da dokuči.

Milica Todorović i Katarina Živković

Ove pjevačice nekada su bile veoma bliske, čak su bile i cimerke, djelile su sve, a onda su prestale da pričaju.Ni Milica ni Katarina nisu nikada govorile zbog čega su se posvađale, samo je poznato da je Todorovićeva pokupila svoje stvari i iselila se iz stane. Ipak, za razliku od drugih krahova prijateljstava na estradi, njih dve se nisu vređale niti uputile jedna drugoj teške riječi u medijima.

Još jedno veliko prijateljstvo puklo je zbog treće osobe – ovog puta u pitanju je žena. Naime, Aca je Željku preoteo suprugu Sonju, sada Vuksanović, sa kojom je u braku. Šašiću je ovo i dalje bolna tačka, s obzirom na to da su bili veoma bliski prijatelji. "On je sve dobio od mene. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo onu moju ženu. Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao, jer sam nekoliko godina prije njega izašao na scenu. Upoznao sam ga sa Marinom i Futom, dao sam mu i mog klavijaturistu i menadžera. I zaista sam mu bio iskren kolega", rekao je nedavno Željko, koji je izgleda i dalje povređen i ne može da zaboravi.

 


Blic

Ne propustite