BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Nipošto se nemojte udavati za momka ako ima NEKU OD OVIH NAVIKA!

Praktična žena
BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Nipošto se nemojte udavati za momka ako ima NEKU OD OVIH NAVIKA!
.

Zamislite da ste u braku s osobom koja vas ne poštuje, koja ne zaslužuje velike stvari u životu. Ne dopustite to sebi. Ovo su osobine momaka koje definitivno treba izbjegavati...

Neozbiljnost

Tip koji vam ne vjeruje u potpunosti će vas uvijek ograničavati bez obzira koliko vam je lojalan ili koliko ga volite. Ovi uvjeti će uvijek biti tamo. On će vas zaustaviti od obavljanja normalnih stvari u životu, u strahu od nečega što će se loše dogoditi. Izgleda kao noćna mora!

Mrzi životinje

Svaki čovjek koji mrzi životinje je gori od životinja. Nema empatije! Biti alergičan je druga stvar, ali mrziti životinje je nešto sasvim drugo.

Pravila veze za njega ne znače ništa

Svaka veza ima neka osnovna pravila, a ako ih momak i dalje krši, to znači da nema poštovanja prema vama ili vašem odnosu.

Krši obećanja

Ako i dalje često krši obećanja, to znači da on pravi budalu od vas. Nije ga briga o tome što mislite ili kažete.

Nema trenutaka kajanja

Ako on dosljedno misli da je ona odluka koju je donio, svaki potez koji je napravio, sve što je rekao da ne može nikad pogriješiti. On je gospodin savršen prema njegovom mišljenju. Uskoro će vas prisiliti da se promijenite. Tip koji misli da je potpuno u pravu nikad neće shvatiti svoje greške.

Prekomjerni izgovori

Izgovori su najbolji način da kažete: “Imam nešto važnije da radim, a ti meni nisi važna” – kraj priče.

Čuva svađe u životu

Borbe u odnosima su dobre, a ponekad i zdrave, ali ako se nikad ne završe neće biti posvećenosti. Život i odnosi su puni kompromisa ako on ne sluša vašu tačku gledišta i donosi svoje odluke.

Ubija razgovor

Dobar je govornik i odličan je. Ali kad morate da kažete nešto, on vas prekriva i počinje njegovu priču. To je još jedan način da se kaže: “Ne zanimaju me tvoja osjećanja ili što imate da kažete.”

Laže

Neke laži se govore dobro i opravdane su, ali laži koji utiču na vaš odnos moraju biti suočene. Veza se pravi sa povjerenjem i vjerujući jedni drugima.

Nametljiv je

Bez obzira koliko ga volite ili vas voli. Oboma je potrebno ličnog prostora kako bi mogli ispravno raditi i obavljati dnevne zadatke.

Mrzi porodicu

Naši roditelji ponekad mogu ići na naše živce, ali to ne znači da ćete skloniti roditelje iz svog života. Porodica je tamo gdje smo rođeni i podignuti, i ne možemo zaboraviti na našu porodicu.

Nezreo u svojim poslovima

Ako je nezreo, on presijeca ljude nakon malih rasprava. Brzo se raspravlja s ljudima koji ga okružuju i nastavlja da presijeca u korijenu ljude oko sebe.

On je nasilan

Ljubav ne zna ništa o nasilju, bez obzira da li je fizičko ili emocionalno. Bježite daleko od momka koji je nasilan i uvredljiv!

 

Ne propustite