DANAS NAS JE ZAUVIJEK NAPUSTIO: Evo od čega je bolovao Nebojša Glogovac

Show
DANAS NAS JE ZAUVIJEK NAPUSTIO: Evo od čega je bolovao Nebojša Glogovac
.

Srbijanski glumac Nebojša Glogovac preminuo je nakon teške bolesti u 49. godini u Beogradu.

Glumac je prije deset dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Srbijanski mediji tada su pisali kako je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

nebojsa-glogovac

 Ljekari su mu, prema saznanjima "Informera", dijagnostifikovali rak pluća. Prije desetak dana srbijanski mediji su uslikali glumca ispred stana i činilo se kako dobro podnosi terapije i da se u njegovom životu ništa nije promijenilo. 

- Nebojši se zdravstveno stanje naglo pogoršalo pred Novu godinu, a po savjetu prijatelja i ljekara, otišao je i u Nemačku po pomoć. Po povratku u Srbiju, krajem prošle nedjelje, primljen je na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu, odakle je prije neki dan izašao. Najbolji tim ljekara posvećen je Glogovcu, čine se svi napori kako bi njegovo zdravstveno stanje bilo poboljšano -prije desetak dana kazao je izvor blizak Glogovcu.

glogovac-620x350

Glumac je među kritičarima važio za jednog od najboljih glumaca u regionu, a za svoj umjetnički rad je dobio brojne nagrade i priznanja među kojima su i pet godišnjih nagrada njegovog matičnog pozorišta JDP-a.

nebojsa-glogovac-nova-slika

Ne propustite