Šuška se da mjesecima žive na odvojenim adresama: Došao kraj braku o kojem se godinama priča svašta?

Show
Šuška se da mjesecima žive na odvojenim adresama: Došao kraj braku o kojem se godinama priča svašta?
.

Glumački par Will Smith i Jada Pinkett jedan su od najdugovječnijih parova ispod holivudskih brda, a duo je prošle godine proslavio 20. godišnjicu braka.

Podsjetimo, Will se prvi put oženio davne 1992. godine, a njegova tadašnja supruga Sheree Zampino iste mu je godine rodila sina. No papiri za razvod predani su već 1995. godine.

slika

Dvije godine kasnije, Will je ponovno bio u braku s Jade, a par ima i dvoje djece, sina Jadena i kći Willow koji su odavno krenuli stopama svojih roditelja kojima i mogu zahvaliti slavu.

slika2

Iako se za njih svih ovih godina nije vezao niti jedan skandal, dugo se šuškalo kako su supružnici u otvorenom braku koji im dopušta da se viđaju s drugim osobama, no pod uvjetom da si sve govore.

slik

Iako glasine nikada nisu službeno potvrđene, posljednjih dana šuška se kako im više ništa ne može spasiti odnos i kako duo već mjesecima živi na odvojenim adresama.


Papiri za razvod navodno još nisu predani, no izvori bliski paru navode kako se oboje već ponašaju kao samci te se odlično zabavljaju.

Par je napise demantirao, no to je već uobičajena praksa holivudskih stanovnika kada pokušavaju nešto sakriti do posljednjeg trena. U slučaju istinitosti napisa, par će morati naći način kako zadovoljavajuće podijeliti imovinu koja se procjenjuje na vrtoglavih 270 miliona dolara.

Ne propustite