Svi se pitaju zašto Kejt Midlton ne skida kaput unutra, bez obzira na sve: Razlog je više nego besmislen! (FOTO)

Show
Svi se pitaju zašto Kejt Midlton ne skida kaput unutra, bez obzira na sve: Razlog je više nego besmislen! (FOTO)
.

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton sa suprugom Vilijamom bila je u posjeti norveškoj kraljevskoj porodici. Inače, putovanje u Skandinaviju, gdje su proveli četiri dana, bilo je posljednje putovanje prije Kejtinog porođaja.

kej1

Naime, putovanje u Skandinaviju, gdje su Kejt Midlton i princ Vilijam proveli četiri dana, bilo je posljednje putovanje prije Kejtinog porođaja, a svi su primjetili da je lijepa vojvotkinja cijeli dan presedjela u kaputu.

kejt

Kejt je na ručku sa kraljevskom porodicom, kao i prilikom posjete jednoj školi odabraladugački kaput Dolče i Gabana s dvostrukim kopčanjem. Ono što je privuklo pažnju javnosti je to što je sve vrijeme taj kaput imala na sebi.

kejt2

Koji je razlog što Kejt nije tom prilikom skinula kaput? Odgovor je pomalo besmislen. Zato što se to u kraljevskoj porodici smatra neprikladnim i to dok su kamere uključene. Naime, žene iz britanske kraljevske porodice skidaju kapute kada se kamere isključe, piše news.com.

kejtp

Među još nekim pravilima su lak za nokte koji ne smije da bude u boji, nema profila na društvenim mrežama i može da se nosi samo kraljevski nakit.

Ne propustite