OVAJ TEST ZA SAMO 6 SEKUNDI OTKRIVA KOLIKO ĆETE ŽIVJETI: Uradite ovo kod kuće i otkrijte svoj životni vijek

Zanimljivosti
OVAJ TEST ZA SAMO 6 SEKUNDI OTKRIVA KOLIKO ĆETE ŽIVJETI: Uradite ovo kod kuće i otkrijte svoj životni vijek
.

Radi se o testu pod nazivom “sjedi i ustani“. U ovom testu treba da stojite, ukrstite noge tako da stopala ostanu jedno uz drugo i polako se spustite i sjednete na pod, a da se ne pridrižite ni rukama ni koljenima. 

Ako želite da saznate koliko ćete još godina živjeti, uradite brzi test kod kuće koji su isprobali ljudi širom svijeta, piše “Lepa & srećna“.

Zatim treba da tako ukrštenih nogu ustanete, opet bez pridržavanja. Ako sjednete i ustanete bez pridržavanja rukama ili teturanja, onda ste dobili čistu desetku i živjet ćete onoliko koliko vam je životni vijek genetski predviđen.

Međutim, za svako pridržavanje rukama, pomjeranje ramena ili koljena gubite poene, a ako izgubite ravnotežu gubite pola poena. Test pokazuje zdravsteno stanje cijelog organizma, a stručnjaci ističu da osobe koje tokom testa imaju rezultat 3 i manje rizikuju smrt 5 puta više u narednih 5 godina. Ova vježba nas podstiče da se više posvetimo zdravlju svog organizma, ali prije svega podsjeća kako vježbanjem možemo da produžimo životni vijek.

Ne propustite