MLADIĆ KOD KINEZA KUPIO ČARAPE, PA SE PRESTRAVIO: Pronašao UŽASNU poruku i ODMAH JE ZVAO POLICIJU!

Šokantno!
MLADIĆ KOD KINEZA KUPIO ČARAPE, PA SE PRESTRAVIO:  Pronašao UŽASNU poruku i ODMAH JE ZVAO POLICIJU!
.

Mladić po imenu Šakil je otišao u jednu radnju u kojoj se prodaje kineska roba i uzeo sebi nekoliko pari čarapa. Kada je došao kući i htio da skine etikete s njih, unuar jedne čarape pronašao je poruku koja je bila veoma neobična. Cijela poruka je bila napisana na kineskom jeziku, a napisao ju je neki zatvorenik.

Šakil se nekako snašao i uspio je da prevede cijelu poruku na engleski jezik, te je tada shvatio da u poruci neko moli za pomoć.

Evo šta je u njoj pisalo:
” Moje ime je Ding Tingkun i ima 40. godina. Osuđen sam na tri godine zatvora, jer sam vršio prevaru i ucjenu. Međutim, cijela ta situacija desila se na mom putovanju za Peking, kada sam i išao da prijavim korupciju za koju sam znao. Molim vas pomozite mi da izađem i kažem istinu.”

U ostatku teksta je pisalo da je on podnosio žalbu na svoju presudu, ali da nije bilo nikakvog pozitivnog odgovora, te da se trenutno nalazi u zatvoru Lingbi. Također, navodi da se tu uopšte ne ponašaju lijepo prema njemu i da ga svakodnevno muče.

Ovo je sve napisao kako bi poslao premijeru ili čak kineskom predsjedniku.

Moramo priznati da je jako rizikovao, ali ja na svu sreću ipak poruka došla u nečije ruke.

Kompanija koja se bavi proizvodnjom čarapa je izjavila kako je ovo trik, i da se u mnogim čarapama nalaze slične poruke.

 

Šta vi mislite o ovome!?

Ne propustite