"Maltretirali su me jako" RADA KOMENTARISALA SLOBU I LUNU, PA SE POKAJALA, EVO ŠTA SU JOJ URADILI (VIDEO)

Show
"Maltretirali su me jako" RADA KOMENTARISALA SLOBU I LUNU, PA SE POKAJALA, EVO ŠTA SU JOJ URADILI (VIDEO)
.

Rada Manojlović nedavno je osudila ponašanje Lune Đogani u rijalitiju, gdje je otpočela vezu sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem.

Rada je iznjela svoje mišljenje, iako je sa njom u studiju emisije "Amidži šou" u tom trenutku bila Anabela Atijas, a dva mjeseca poslije njihove rasprave, koja je prouzrokovala niz daljih sukoba, Rada otkriva da joj je bilo vrlo neprijatno, ali da nije mogla da prećuti neke stvari.

"Bilo je jako neugodno, moram da kažem, samim tim što je Anabela bila tu. Ipak, rijaliti je nešto što je u milionima domova, što gledaju porodice, gledaju svi kao neku seriju, svi smo se navukli, i negdje se to prenosi na naše ponašanje. Zbog toga sam osjetila potrebu da kažem neki svoj stav o tome", rekla je Rada u emisiji "Premijera", a potom dodala da poslije gostovanja kod Ognjena Amidžića nije imala kontakt sa Anabelom.
 

"Kasnije se nisam čula sa Anabelom. Ljudi su me podržali, ali možda sam pomalo i zažalila jer nije možda na meni da vodim tuđe brige, ispravljam neke krive Drine... Anabelini i Lunini fanovi su me pogrešno shvatili, maltretirali su me jako... Mislim, pokušali su", rekla je pjevačica.

Rada je istakla kako su Anabelini i Lunini fanovi pogrešno interpretirali njene riječi.

"Ja nisam bila protiv Slobine i Lunine ljubavi nijednog sekunda, nisam maloumna da ne znam da se srcem ne može upravljati, da ono zaigra ili ne zaigra za nekim", dodala je Rada.

Ne propustite