Isjekla je sebi ruke, a onda je htjela da se baci sa balkona! POPULARNA GLUMICA PROŠLA KROZ PAKAO

Show
Isjekla je sebi ruke, a onda je htjela da se baci sa balkona! POPULARNA GLUMICA PROŠLA KROZ PAKAO
.

Čuvena sultanija Hurem koju je Srbija obožavala u seriji "Sultan Veličanstveni" otkriva da je prošla kroz veoma teške životne trenutke.

Merjem Uzerli, čuvena glumica turskog i njemačkog porijekla, ne krije da joj u životu nije sve bilo med i mlijeko, a teškog perioda, koji se desio prije nekoliko godina, nerado se sjeća.

 

???? @fethikaraduman ❤️????❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Prije par godina javno je govorila o želji bivšeg vjerenika da abortira njihovo dijete, a naposljetku je riješila da ga rodi, ne tražeći pomoć od njega. U periodu dok je snimala seriju "Sulejman Veličanstveni" dogodio joj se pakao u privatnom životu, usljed odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko kćerke, koji se odrazio i na njen posao.


"U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem - priznala je Merjem svojevremeno za turske novine, pa dodala: - Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i iskekla sam ruke, krv je bila svuda. Htkela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome vidkela jedini izlaz. Htkela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidkela spas. Psihički sam bila jako loše", rekla je ona.

 

#off ✈️❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

"Uloga Hurem me je iscrpkela. Živkela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija", dodala je bila Merjem, o čijem odlasku iz serije se i te kako pričalo.

Ne propustite