PRVI PUT ZAJEDNO PRED MEDIJIMA, ANA I RASTA PRIZNALI: 'Nije bila NAŠA želja da se sve desi ovako...'

Show
PRVI PUT ZAJEDNO PRED MEDIJIMA,  ANA I RASTA PRIZNALI: 'Nije bila NAŠA želja da se sve desi ovako...'
.

Vijest o razvodu poznatog muzičkog para, Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića poznatijeg kao Rasta, obišla je čitav region u oktobru prošle godine. Nakon što su se 28. jula. 2016. godine u najvećoj tajnosti venčali, godinu i po dana kasnije objavljena je vest da se razvode. Ali, uspeli su da prebrode sve bračne krize i prvi put za javnost progovorili.

 

Jučer su se prvi put pojavili zajedno u Skoplju, gde su najavili koncert koji će zajedno održati 16. februara u tamošnjoj "Boris Trajkovski". Po reakciji pjevačice moglo se zaključiti da i dalje voli svog Rastu, ali na pitanje da prokomentariše razvod, Ana je otvoreno rekla:

- To je teško pitanje. Zato što nas prati ta fama i priča, od samog starta naše veze i prije braka. To je prosto tako. Mada, nije baš to bila naša želja da bude to tako. O privatnom životu smo jako rijetko, šturo i kratko govorili. Ne bih tu nešto pričala mnogo - rekla je Ana, a Rasta se istog trenutka nadovezao:

- Upoznali smo na poslu, u studiju dok smo radili njen prošli album. Od poznavanja nekako imamo taj odnos poslovni i privatni. Doživljavali smo golgote i uvijek smo uspjevali da se na kraju izborimo i da sve bude kako treba. Mislim da smo sve zreliji i da smo naučili da živimo sa nekim stvarima - poručio je reper.

Upitana da otkrije kako se osjeća prvi put u životu kao majka, "djevojka od čokolade" je poručila:

- To je najljepša stvar koju jedna žena može da doživi u svom životu. U svakom smislu te riječi. To je fenomenalno iskustvo, uopšte cijeli proces trudnoće i sve što prati, to je jedinstvena i prelijepa stvar. Mislim da svaka žena kojoj fiziologija to dozvoljava treba da osjeti - rekla je Nikolićeva koja se potom nadovezala na koga liči malena Tara.

ana-rastaa

- Ona je jako mala. ovih dana puni šest mjeseci, mala je beba i kratak je period da bi suštinski postao svestan da si posto roditelj. Sve to ide postepeno. Ovo je prvi put da sam je ostavila i da zbog poslovnih obaveza nisam sa njom. Neobično mi je i nedostaje mi. Mislim da ću odgovor na to pitanje pravo, moći da dam za nekih šest mjeseci - iskreno je rekla i dodala:

- Liči na tatu mnogo. Kao mali njegov klon, međutim vidim neke crte kada sam ja bila beba. Na osnovu vrlo malog broja fotografija koje imam. Ali vidim da me podsjeća na mene. Pomiješana je, ali na prvi utisak liči na tatu. Kao što sam uostalom i ja kao mala bila isti tata - rekla je Ana tokom intervju za "reporter.mk".

Otkrila je i od koga je naučila sve oko odgajanja bebe i da li se uspješno snalazi:

- Uspjevam. U početku sam se isključivo sama bavila bebom, bukvalno sama. Onda sam već krenula da se pripremam za povratak na scenu i angažovala sam profesionalnu pomoć, tako da sa tim ženicama u koje imam poverenja, prosto mislim da sam se super navikla - ispričala je Ana, dok je Stefan poručio:

- Snalazim se dobro, nisam se nešto pripremao. To je neka stvar koja se desila, željeli smo i prosto samo kada se desi možete da osjetite koliko je bitno i čovjek može da se preda. To kako se mi snalazimo najbolje mogu da opišu ljudi sa strane koji posmatraju, jer oni vide koliko smo preokupirani oko svega. Poremetile su nam se navike, prioriteti u životu, kao neka nova epozioda života - objasnio je Đurić za makedonske medije.

Ne propustite