DUGA SIJEDA KOSA: O takmičarki ‘Zvezda Granda’ iz kamp priklice svi pričaju, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE NJENOG MUŽA! (FOTO)

Show
DUGA SIJEDA KOSA:  O takmičarki ‘Zvezda Granda’ iz kamp priklice svi pričaju, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE NJENOG MUŽA! (FOTO)
.

Takmičarka ‘Zvezda Granda’ izazvala je toliko pažnje svojim predstavljanjem u ovom šou programu da je cijeli region pričao o njoj.

Tijana Kadović na takmičenje došla je u kamp prikolici, sa cijelim timom, frizera, šminkera i stilista, kao i obezbjeđenjem. To je izazvalo burne reakcije gledalaca ali najviše žirija, Tijana je ipak prošla dalje sa svih sedam glasova.

1511637811

Pjevačica se izdvojila svojim ekscentričnim ponašanjem i izgledom u junu ove godine stala je na ludi kamen, a Tijanin suprug također gaji neobičan imidž.

On se na vjenčanju pojavio u odjelu sa cvjetovima i srebrnim cipelama, a pažnju privlači i njegova duga sijeda kosa.

120344-capture-20171120-165124

120344-capture-20171120-165207

Takmičarka je oduševila cijeli žiri pjevanjem, najviše svojim ponašanjem i stavom. U spacijalnoj emisiji Zvezda Granda pojavila se još atraktivnijem izdanju, a zadržala je prepoznatljivu frizuru.

Pokazala je noge, a još kraća odevna kombinacija odlično joj je pristajala.

Pjevala je “Ja za ljubav neću moliti”, dok su svi sa njom igrali na bini.

Proziran kostim je naglasio njene fizičke atribute, a nema sumnje da se muškarcima i te kako dopala u ovakvom stajlingu.

Ne propustite