GAGI ZBOG LUNE ZAVRŠIO U BOLNICI, pa otkrio hoće li ući u 'Zadrugu': Osudili su mi kćerku ali ništa nije pogriješila!

Show
GAGI ZBOG LUNE ZAVRŠIO U BOLNICI, pa otkrio hoće li ući u 'Zadrugu': Osudili su mi kćerku ali ništa nije pogriješila!
.

Luna Đogani je postala glavna zvijezda rijalitija "Zadruga" zbog veze s oženjenim muškarcem, a njen tata Gagi je odlučio da otkrije kako se nosi s raznoraznim osudama na račun njegove kćerke.

On ističe da je veoma ponosan na Lunu i otkriva detalje odnosa iz prošlosti s Anabelom Atijas, o čemu se mnogo pisalo.

"Godinama unazad dobijala je pozive za rijaliti, ali nije se ni ona odazivala, a ni ja nisam želio da uđe, jer znam šta je rijaliti. Postojala je doza straha, pogotovo s moje strane, zato što sam bio u dva rijalitija, a ona nije ni znala šta je čeka. Nisam očekivao da će biti glavna tema, nikako. Nisam uopšte razmišljao o tome. Mislio sam da će biti neko vrijeme, kao i njena mama kada je bila u "Velikom bratu"", kaže Gagi, koji smatra da nema mjesta poređenju Lune i Anabele, koja je svojevremeno bila u "Velikom Bratu".

"Luna ne može da se poredi s mamom koja je bila onda kada se razvela od mene, pa se i ona zaljubila u Mladena, pa smo djeca i ja gledali kako se ona ljubi s Mladenom. Djeca su bila zbunjena tada, Luna je bila mala. Ona je i ukapirala, bila je svjesna da postoji dečko njene mame, dok Nina ne. Nina je bila zbunjena, čak je u jednom momentu, kada je vidjela da se oni grle i ljube, odlazila na sprat. Luna je nedavno baš rekla da sam bio u pravu i da nije trebalo da uđe. Svi oni kukaju da izađu. Lako je ući, teško izaći. Kako će se nositi sa svime unutra, zatvorenim prostorom i svim onim što sam ja prolazio, to sam prepustio njoj. Dok neko ne uđe i ne vidi, ne može da zna kako je tamo", priča Gagi, koji je prezadovoljan Luninim ponašanjem. Gagi ipak smatra da će boravak u rijalitiju izvući ono najbolje iz njegove kćerke.

Usprkos svemu, Gagi Đogani kaže da ne bi ušao u "Zadrugu".

"Mora da bude mnogo jaka suma da bih ja ušao, iskreno. Ne vjerujem da bi toliko para dali, ali za sitne pare da ulazim unutra, ne, nikako. Ne bih volio, jer ipak Luna tamo vodi svoju bitku. Sad je ušla Teodorina mama. To je novo, interesantno je, to nikad nije bilo. Mama napada svoju kćerku i osuđuje je što je ona nekom tamo odgovorila. Ja to ne bih mogao", kaže vođa grupe "Fanki Dži", piše srbijanski Alo.

Ne propustite