"Štedio sam sa svih strana" Nedeljko Bojić za dva sata i 13 minuta ostao bez 80.000 KM

Aktuelno
"Štedio sam sa svih strana" Nedeljko Bojić za dva sata i 13 minuta ostao bez 80.000 KM
.

Kada je trebalo nešto da radi, da gradi, barabe su upale i ukrale mu. Dok sam tačno dva sata i 13 minuta bio odsutan, upali su mi u kuću i u momentu mi je ukradeno zlato, oružje, te više od 80.000 maraka. U pitanju je ušteđevina, stečena tako što smo pošteno radili, ja 30, a supruga 37 godina.

Rekao je to za Nezavisne Nedeljko Bojić iz Čelinca, čija je kuća opljačkana tokom noći između 23. i 24. decembra 2015. godine, a za ovu tešku krađu osumnjičen je Banjalučanin Marinko Dobraš (58).

Uz navođenje inicijala osumnjičenog, Darko Novković, načelnik Sektora kriminalističke policije PU Banjaluka, rekao je da je on uhapšen u akciji "Kugla", a koja je realizirana danas.

Iz policije su potvrdili da je u sklopu te akcije saslušano više osoba, te da je u toku rad na identifikaciji eventualnih saizvršilaca i pomagača.

"Pronađeni su i predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", kazali su iz policije.

Bojić kaže da je radio u Robnim rezervama RS, ali i na brojnim drugim radnim mjestima.

"Štedio sam sa svih strana. Obavljao sam i građevinske radove, bio sam i pravnik, odnosno, što bi se reklo, odvajao sam od usta. Kada je trebalo nešto da radim, da gradim, barabe su upale i ukrale mi", navodi Bojić, koji ističe da je bio i načelnik čelinačkog Odsjeka pri Ministarstvu za izbjegla i raseljena lica.

Ne propustite