KONAČNO OTKRIVENA ISTINA: Zašto je Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan?

Show
KONAČNO OTKRIVENA ISTINA: Zašto je Milan Pavlović izbačen iz serije Lud, zbunjen, normalan?
.

Ne treba mnogo govoriti koliko je Milan Pavlović stekao poklonika širom BiH i dijaspore posebno poslije uloge u kojoj je briljirao.

Svi su ga htjeli vidjeti u svojim filmovima i predstavama, bio je tražen na tržištu zvali su ga, ulicom nijednog bh. grada nije mogao proći nezapaženo. Onda je napustio seriju zbog neslaganja sa producentima oko visine honorara i krenulo je sve nizbrdo.

U jednom intervju koji je dao nedavno, Pavlović je otvoreno govorio o odlasku iz serije i otkrio neke veoma veoma interesantne detalje koji dosad nisu bili poznati.

To je tako bilo tada. Neke iskrice su se upalile i s moje strane i sa strane produkcije. Završilo se tako kako se završilo. Izašao sam iz projekta. Drago mi je što publika i dalje pamti taj lik Dine Mehmeda Mujkića, a da li se kajem, prošlo je mnogo vremena, nekako sam odmah presjekao s tim i počeo raditi na nekim drugim projektima”, rekao je Milan ne želeći govoriti o iznosu novca koji je tražio on, kao ni o onome što su mu nudili producenti.

Kako kaže popularni glumac stanje na sceni u regiji nije zadovoljavajuće. Međutim, ističe da je najbitniji trud i rad kako bi bio prepoznat i na taj način dobio i mogućnost za napredovanje.

Milan Pavlović dao je duh Dini Mehmeda Mujkiću, tom slatkom debeljku koji nas je uveseljavao iz dana u dan. A onda su scenaristi i producenti odlučili da ga izbrišu iz bizarnog razloga.

Također, organizatori serije zamjerili su Milanu to što je neovlašteno koristio lik Dine Mehmeda Mujkića.

Ne propustite