KRALJICA ELIZABETA OTPUSTILA JE OSOBLJE KOJE SE BRINULO ZA NJENO DONJE RUBLJE: A razlog je i više nego bizaran

Show
KRALJICA ELIZABETA OTPUSTILA JE OSOBLJE KOJE SE BRINULO ZA NJENO DONJE RUBLJE: A razlog je i više nego bizaran
.

Brend donjeg rublja Rigby and Peller, koji se punih 57 godina brinuo za donje rublje kraljice Elizabete, princeze Diane i princeze Margaret, otpušten je.

Razlog raskida ugovora s brendom jest objavljena knjiga “Storm in a D-Cup” glavne stilistice June Kenton, u kojoj je izložila svoje iskustvo s radom s kraljevskom obitelji, a to se Kraljici nimalo nije svidjelo, kako piše Her.

Iako Kenton tim potezom nije željela naštetiti monarsima, sada je kasno, a stilisticu je otkaz dosta šokirao.

“Jako sam tužna zbog toga što im se knjiga nije svidjela i još uvijek ne mogu to prihvatiti. Užasno se osjećam i šokirana sam. Kada sam pisala knjigu, nikada nisam pomislila da bi nekome time mogla naštetiti. Toliko dugo sam radila za njih i uopće nisam mislila da bi se ovo moglo dogoditi”, izjavila je Kenton.

Također, napomenula je da nikada nije s Kraljicom ili bilo kim iz obitelji raspravljala o njihovim privatnim pitanjima i nikada ne bi. “U knjizi nećete naći nikakve pikanterije”, dodala je.

No, čini se da Kraljici isprika ne znači ništa jer je Kenton dobila pismo Lorda Chamberlaina da obavezno mora ukloniti kraljevski grb sa svih promotivnih materijala i dućana.

 

 

Ne propustite