OVAKO DANAS IZGLEDA ČKALJINA UNUKA: Glumila je u Porodičnom blagu, a od dede je naslijedila talenat i oči (FOTO)

Show
OVAKO DANAS IZGLEDA ČKALJINA UNUKA: Glumila je u Porodičnom blagu, a od dede je naslijedila talenat i oči (FOTO)
.

Kada je glumac Miodrag Petrović Čkalja preminuo, njegova unuka Jovana Petrović je imala 30 godina. Jovana danas ima 44 godine i nevjerovatno podsjeća na svog dedu.

Oni koji su poznavali Čkalju kažu da je obožavao da se igra sa unukama i da su one bile čitav njegov svijet, piše "Kurir.rs".

"E pa mogu da vam odam jednu tajnu: kad napišem tekst za neki svoj estradni nastup, ja ga pročitam prije svega Jovani, pa ako ona kaže da valja, smatram ga uspjelim", rekao je Čkalja jednom prilikom u šali, a Jovana koja je izjavila da će biti "filmska glumica i ništa drugo" potvrdila je tada dedine reči uz rečenicu:

"I uvijek sve odlično napiše, za čistu peticu", objasnila je tada Jovana.

Jovana je sa samo 18 godiina uplovila u svijet glume, a do sada je odigrala više od 20 uloga. Njena najpoznatija uloga do sada bila je ona u seriji "Porodično blago".

Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, a pored glume bavi se humanitarnim radom u više dobrotvornih predstava za "Kolo Srpskih sestara".

"Malo toga se promijenilo, nekvalitetni se i dalje plaše kvalitetnih i podmeću im nogu. Deka i dalje živi sa mnom u mojim uspomenama. Od deke sam naučila sve i svašta kada je riječ o tehničkim stvarima koje se odnose na glumu, ali i to kako treba da se postavim prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere", rekla je jednom prilikom Jovana Petrović.

 

Ne propustite