IZAZOVNIJE NE MOŽE: Rada Manojlović obukla nešto za čim su ove ZIME djevojke LUDE!!

Show
IZAZOVNIJE NE MOŽE: Rada Manojlović obukla nešto za čim su ove ZIME djevojke LUDE!!
.

Pjevačica je poznata po provokativnim i modernim izdanjima kada su u pitanju scenski nastupi, pa je i ovog puta pokazala jedan izazovan autfit koji je "pokupio" gomilu komplimenata.
 

Radu Manojlović navikli smo da vidimo u kratkim haljinama, ili onim koje prate liniju tijela, ali sada se odlučila na nešto drugačiji stajling, a da li je pogriješila ili ne ostavljamo vama da procijenite.

Atraktivna folk zvijezda odlučila se za kombinaciju uskih lateks pantalona u crnoj boji i top majice koja je otkrila stomak, a pozirala je sa širokim osmijehom, napraviviši selfi u ogledalu.

Zanimljivo je da su lateks pantalone kakve je Rada ponijela trenutno jedan od najzastupljenijih trendova u Srbiji - gotovo svaka devojka u trendu već je nabavila ovaj komad garderobe. Lateks pantalone zapravo su veoma praktičan izbor, premda i hrabar, ali su pravi "raj" za kombinovanje i dobro izgledaju kako u svakodnevnim autfitima, tako i onim za provod.

rada1

Ogroman broj pozitivnih komentara nije izostao, i dok je jedan broj fanova poručio Manojlovićevoj da izgleda "kao bomba" i da je "prezgodna", drugi deo je bio poprilično bijesan - zamjerili su pjevačici što dugo nema nove pjesme i da je više zanima slikanje za Instagram, nego rad na hitovima.

Rada je odgovorila u svom stilu da je bolje sačekati i dobiti nešto što zaista valja, nego srljati u grešku.

(zena.blic.rs)
 

 

Ne propustite