IMALA JE VJENČANJE IZ BAJKE, A ONDA POLICIJA OBJAVILA OVU MLADINU FOTOGRAFIJU: Tek tad je saznala kakav se užas dogodio!

Zanimljivosti
IMALA JE VJENČANJE IZ BAJKE, A ONDA POLICIJA OBJAVILA OVU MLADINU FOTOGRAFIJU: Tek tad je saznala kakav se užas dogodio!
.

- Ta fotografija nam je uvijek bila posebna, ali sad je još više volimo – rekla je ona

Žena po imenu Kajla, iz Australije, udala se prije dvije godine, a svoje fotografije sa vjenčanja rado pogleda. Ali, ona nije znala da su joj fotografije ukradene, sve dok policija nije objavila njenu fotografiju na svojoj Facebook stranici.

Naime, 4. januara policija je pronašla ukradeni USB u stanu 19-godišnjaka iz Logana. Na USB-u su potom pronašli fotografije s vjenčanja, ali nisu znali ko je na njima. Kako bi saznali čije su fotografije, krenuli su u potragu preko Facebooka objavivši fotografiju mladenke sa dvije djeveruše.

 

Međutim, ni mlada ni deveruše nisu na Facebooku, ali ih je prepoznala jedna od komšinica i Kajlu je spojila sa policijom.

- Moja sestra živi u Kvinslendu i provaljeno je u njen automobil, i ukraden je i  USB na kojem su bile fotografije. Ona nije to primijetila dok joj jedna komšinica nije rekla da nas policija traži preko Facebooka - ispričala je Kajla.

Iako ima kopije svojih fotografija, Kajla je presretna što su one pronađene.

- Ta fotografija nam je uvijek bila posebna, ali sad je još više volimo – rekla je ona.

(vecernji.hr)

Ne propustite