SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE: Mali Bogdan na očevom grobu

Objavljeno:20.01.2018 - 16:34
A A A Times Arial

Porodica Olivera Ivanovića izašla je na groblje u prvu subotu nakon sahrane.

Mališan sve vrijeme mirno stajao pored groba.

oliv
Muk na Novom groblju gde se rano jutros okupila porodica ubijenog Olivera Ivanovića. U skladu sa običajima porodica i najbliži prijatelji izašli su prvu subotu nakon sahrane. 

Supruga Milena je sa sinom Bogdanom prišla mjestu gdje počiva njihov neprežaljeni otac i suprug. Mališan je sve vrijeme mirno stajao pored groba i gledao šta se oko njega događa.

Milena Ivanović poslala jasnu poruku

Počast Ivanoviću došli su da odaju i njegovi prijatelji Milija Milosavljević vlasnik Ktitora, bivši direktor Telekoma Branko Radujko, kao i Zoran Marković osnivač "Bel Padžet".

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u centru Kosovske Mitrovice ispred svoje kancelarije. Nepoznati napadači ispalili su u njega nekoliko hitaca i vozila u pokretu i potom se dali u bijeg.

Ivanović je sahranjen u četvrtak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a na večni počinak došlo je da ga isprati nekoliko hiljada ljudi.

Posljednju poštu Ivanoviću odali su brojni političari i ličnosti iz javnog života, ali i građani koji nisu lično poznavali Ivanovića.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!