"Vesnu Zmijac volim najviše na svijetu: Ona je slala kriminalce da Kemišu polome prste da više ne bi mogao da svira

Show
"Vesnu Zmijac volim najviše na svijetu: Ona je slala kriminalce da Kemišu polome prste da više ne bi mogao da svira
.

Vesnu Zmijac volim najviše na svijetu, samim tim što se razvela od tako divnog čovjeka, meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi
Zorica Brunclik otvorila je dušu i otkrila da je da najviše na svijetu voli Vesnu Zmijanac, koja je bila udata za njenog muža Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

Zorica je ispričala najintimnije detalje iz svog života, o svojim roditeljima i veoma teškom i siromašnom djetinjstvu koje je imala. O braka sa Kemišom, Zorica je voditeljki rekla kako svoju koleginicu Vesnu voli i kako će joj biti cijeli život zahvalana zato što se razvela od tako divnog čovjeka.

"Vesnu Zmijac volim najviše na svijetu, samim tim što se razvela od tako divnog čovjeka, a meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi", izjavila je Zorica u emisiji "Iz profila" na Grand televiziji.

 

Podsjetimo, muž Zorice Brunclik, čuveni harmonikaš Kemiš, nekada je bio suprug Vesne Zmijanac. Brunclikova je svojevremeno čak tvrdila da je Vesna Zmijanac slala kriminalce da Kemišu polome prste da više ne bi mogao da svira!

Njih dvije su se poslije godina netrpeljivosti ove godine "pomirile" tokom snimanja novogodišnjeg programa i zajedno su otpjevale pjesmu. Saša Popović je kumovao ovom zajedničkom pojavljivanju, a poslije snimljene numere pjevačice su otišle svaka na svoju stranu.

Ne propustite