Kupio joj automobil, pa se vratio supruzi: Ovako danas izgleda BIVŠI DEČKO ANE NIKOLIĆ!

Show
Kupio joj automobil, pa se vratio supruzi: Ovako danas izgleda BIVŠI DEČKO ANE NIKOLIĆ!
.

Ana Nikolić se nedavno našla u centru skandala zbog razvoda s reperom Stefanom Đukićem Rastom, ali i prije njega jedna Anina ljubav je završila neslavno.

Naime, Ana Nikolić 2010. godine cvjetala je i izjavljivala kako je ispunjena sa dečkom s kojim je u vezi iako je on tada bio oženjen. Dalibor je Ani za 31. rođendan poklonio automobil.

Dalibor se tada vratio ženi, s kojom nije živio neko vrijeme, a Ana je njihovoj vezi rekla:

- Nisam želela da govorim o tome, ali kada ste već došli do te informacije, šta mi drugo preostaje nego da vam potvrdim da smo Dalibor i ja raskinuli našu ljubavnu vezu! - rekla je Ana nakon raskida.

Ana je odmah nakon rakida vratila Daliboru automobil, a Dalibor je o raskidu sa pjevačicom rekao:

- Ana je dobra devojka ispred koje je blistava karijera, ali se nas dvoje ne čujemo i ne kontaktiramo. Razlog našeg rastanka nije veliki i vredan pomena, jednostavno neki ljudi nisu stvoreni jedno za drugo i to je tako - kazao je tada Dalibor i progovorio o privremenom prekidu zajedničkog života sa suprugom:

- Teško mi je što stalno moram da ponavljam tu priču, ali u to vrijeme moj brak je bio u krizi i nisam živio sa svojom suprugom - rekao je Dalibor prije šest godina.

Ne propustite