DANAS SAHRANA

TUGA DO NEBA, NAJMLAĐI SIN OLIVERA NE ZNA MU JE OTAC MRTAV: Kad čujete šta je mamu pitao, srce će vam pući

Objavljeno:18.01.2018 - 09:19
A A A Times Arial

Najmlađi sin političara Olivera Ivanovića, mali Bogan (7) još uvijek ne zna šta mu se dogodilo sa tatom i uporno pita za njega.

I on je zajedno sa majkom Milenom, braćom Nikolom, Žarkom i Jankom juče krenuo put Beograda, gdje će Oliver Ivanović danas biti sahranjen.

- Mali Bogdan još ne zna cijelu priču. Evo, putuje sa nama za Beograd na tatinu sahranu, a još ne zna sve. Sluti da nešto nije u redu, ali moram da smognem snage da mu kažem da tate više nema - ispričala  je Bogdanova majka Milena Popović Ivanović za "Kurir.rs".

Zbog toga Milena i ne zna da li da povede sina na sahranu.

- Nisam još prelomila. Sješću i razgovarati sa Bogdanom jer on osjeća, sluti da se nešto desilo - kaže Milena.

1380883-123456789-ls

Bogdanov stric Miroslav Ivanović strepi od suočavanja dječaka sa surovom istinom.

- Sluti mali Bogdan da se nešto strašno dešava. Pa bio je i u bolnici kada nas je sve zadesila strašna vijest da se Oliver nije iščupao od smrti. Sluti i sluti, ali smo mu rekli da je tata samo bolestan. Vjerujte, tražimo pravi trenutak da mu bez ove gužve, u najužem porodičnom krugu, objasnimo kako njegovog tate nema. Želimo da ga dovedemo na sahranu, a kako ćemo sve to izdržati, to ćemo vidjeti, jer mnogo je teško, mnogo bolno - rekao je brat ubijenog Ivanovića.

Kazao je i kako Bogdan svaki dan pita šta se desilo, bojeći se da su mu tatu ponovo odveli.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!