BIVŠA SUPRUGA ACE LUKASA HITNO OPERISANA: Sonja Vuksanović primljena u bolnicu

Show
BIVŠA SUPRUGA ACE LUKASA HITNO OPERISANA: Sonja Vuksanović primljena u bolnicu
.

Sonja Vuksanović jučer je hitno primljena u bolnicu "Narodni front" gdje je operisana.


Nakon što su joj urađene detaljne analize, ljekari su utvrdili daje riječ o ginekološkom problemu, te su je uputili u "Narodni front", gdje je konstatovano da je hirurška intervencija neophodna.
- Sonja izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Uvijek je odlazila na redovne ginekološke preglede kod svog doktora. Svaki pregled bi se završavao dobrim rezultatima, a onda se nedavno situacija promijenila. Ona je posljednjih dana osjetila promjene, a u sredu se od rane zore osjećala baš loše. Nije željela da rizikuje, nego se odmah obratila svom ljekaru, koji ju je uputio u "Narodni front" - priča izvor iz bolnice.


On kaže da se Vuksanovićka u prvom trenutku uplašila, ali da ju je ljekar smirio.
- Nakon ginekološke kontrole i urađenog ultrazvučnog pregleda, Sonji je saopšteno da ima problem koji mora odmah da se riješi intervencijom. Uslijedio je šok. Hirurški zahvat, koji je trajao sat vremena, uspješno je obavljen, ne ostavljajući nikakve posledice. Sonja, koja je sve hrabro podnela, ovih dana će biti puštena na kućno lečenje - kaže pomenuti izvor za portal Srbijadanas.com.

Vuksanovićeva je nedavno bila na poslovnom putu i već tamo je osjetila zdravstvene tegobe, zbog kojih čim se vratila Beograd, odmah se obratila ljekaru. Ona nije htjela ništa da prepusti slučaju, s obzirom na situaciju, dobro je da je odmah reagovala, pa je zdravstveni problem sa kojim se suočila istog trenutka riješen.

Ne propustite