Maya Berović se konačno oglasila: 'BILA SAM U BOLNICI ZBOG SUPRUGA'

Show
Maya Berović se konačno oglasila: 'BILA SAM U BOLNICI ZBOG SUPRUGA'
.

Nakon što je u javnosti objavljena vest da je pjevačica Maja Berović na privatnoj klinici u inostranstvu provela skoro četiri dana, ona je odlučila da se oglasi, preosi Pulsonline.rs.

Kako je Maja rekla za medije, nema senzacije u boravku u toj zdravstvenoj ustanovi, a isti je odavno planiran. Naime, poslije sjajne sezone nastupa i novogodišnjih praznika isplanirala je kraću pauzu kako bi se posvetila suprugu, austrijskom biznismenu Alenu Dragosavu koji je zapravio bio pacijent ove bolnice u kojoj je viđena i popularna pjevačica.


- Nemojte da se brinete, sve je u najboljem redu. Napravila sam pauzu od dve nedelje kako bih se posvetila Alenu koji je otišao na operaciju krajnika, pa sam svaki slobodan trenutak koristila kako bih bila uz njega u bolnici. Šalim se kako smo imali mali medicniski medeni mjesec, non stop zajedno u jednoj sobi. Šalu na stranu, operacija je prošla u najboljem redu, moj dragi se odlično osjeća! Porodica je stub svega, te sam tako odlučila da budem uz svog supruga stalno, prijatelji su se šalili sa mnom da je trebalo da budem u uniformi medicinske sestre i ubrzam mu oporavak - rekla je Maja za “Blic”.

maya-i-suprug
Sa druge strane, ona je iskoristila priliku kako bi odgovorila na brojne komentare na društvenim mrežama gdje je mnogi upoređuju sa jednim od Viktorijinih anđela.
- Ovakvi komplimenti svakako prijaju. Moj posljednjih album koji je do sada oborio sve rekorde nosi naziv “Viktorijina tajna”, vjerovatno je odatle došao taj kompliment. U našem svijetu jako je teško uvijek postavljati nove trenodve i biti prvi. Moje lično mišljenje je da uvijek možete da budete originalni i ispred svih ako se potrudite, a da to opet ne bude vulgarno i previše provokativno. O tome svedoče i moje fotografije na Instagramu - iskrena je pjevačica.

Ne propustite