Kosovska policija nudi 10.000 eura za informacije o ubojstvu Ivanovića

Objavljeno:16.01.2018 - 20:22
A A A Times Arial

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 eura za informacije koje bi mogle pomoći u rasvjetljavanju slučaja ubojstva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokracija, pravda", koji je ubijen u utorak na sjeveru Mitrovice.

 Policija Kosova je priopćila kako je sa svim nadležnim jedinicama uključena u istragu ubojstva te kako radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica kako bi se što prije rasvijetlio ovaj slučaj.

 Radi što žurnije identifikacije počinitelja, policija moli za pomoć građana, a za informaciju koja bi mogla doprinijeti istrazi ponudila je i novčanu nagradu od 10.000 eura.

 "Građani koji posjeduju infomacije u vezi ovog slučaja mogu kontaktirati broj telefona 080019999 ili 192, te e-mail adresu info@kosovopolice.com", objavila je kosovska policija na svojim internetskim stranicama.

 Napominju kako su pozivi na navedene brojeve besplatni te kako garantiraju anonimnost svih građana koji pruže bilo kakve informacije.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!