KĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRILA ŠTA JOJ JE LEPA BRENA URADILA: "To se ne zaboravlja"

Show
KĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRILA ŠTA JOJ JE LEPA BRENA URADILA: "To se ne zaboravlja"
.

Dokumentarni film o životu Lepe Brene našao se na meti kritika od samog početka prikazivanja, a u obranu joj je stala Beba Balašević, kći slavnog Đoleta.

Između ostalih, Brenu je napala folk zvijezda Jelena Karleuša, prozivajući je zbog toga što je u dokumentarcu sudjelovala i Ceca Ražnatović.

U Breninu je obranu progovorila Beba Balašević koja je poznata po tome da, kad je riječ o društvenim mrežama, nema dlake na jeziku.

Brena i Boba su medju retkim ljudima sa estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobracajku. 

A prvi je bio Miroslav Ilic. 

To se ne zaboravlja nikad.


"Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su među rijetkim ljudima s estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobraćajku. A prvi je bio Miroslav Ilić. To se ne zaboravlja nikad", napisala je Beba na Twitteru.

Među Bebinim brojnim pratiteljima razvila se poprilična rasprava. Dok su se neki složili s Bebom i iznijeli samo najbolje mišljenje o Breni, drugi nisu bili tog stajališta.

"Lijepo je što branite svoje prijatelje, ali mi koji nismo u ličnim vezama s dotičnom gospodom imamo pravo na svoj sud o pojavi", napisala je jedna pratiteljica.

 


Jel mogu ja da kažem nešto loše o njoj, pošto moje roditelje nije zvala kada je meni bilo teško?


"Je l' mogu ja reći nešto loše o njoj pošto moje roditelje nije zvala kad je meni bilo teško?" zapitao se drugi.

ek. Imao sam priliku provesti tri dana u njenoj blizini, radio sam na koncertu u Areni. Žena na mjestu. Time se ne mogu mnogi pohvaliti", složio se s Bebom treći.

Beba je krajem 1998. doživjela tešku prometnu nesreću u kojoj je pretrpjela ozbiljne ozljede vratne kralježnice.

"Bila sam oduzeta od brade do stopala. Bez ikakvog osjećaja u cijelom tijelu. Liječnici su mi rekli da imam samo jedan posto šanse da ponovo stanem na noge", otkrila je Beba jednom prilikom. 
 

Ne propustite