ŠTA KAŽE HOROSKOP: Kakav smisao za humor ima vaš znak?

Horoskop
ŠTA KAŽE HOROSKOP: Kakav smisao za humor ima vaš znak?
.

Tko ima istančan smisao za humor, obično dobro prolazi u društvu. Ovi horoskopski znakovi su najduhovitiji:

Blizanci
Vrlo su pričljivi, a značajan dio njihovog druženja otpada na humor. Najuspješniji su u prepričavanju dogodovština, uspijevajući ih prikazati zanimljivijima nego što su bile. Imaju brz um i moć asocijacije pa spontano bacaju dosjetke vezane za aktualne situacije.

Jarac
Ironija, cinizam i sarkazam njihova su najjača oružja. Specijalitet im je izvaliti duhovitu ili apsurdnu opasku savršeno ozbiljnog izraza lica, kao da izvješćuju iz Sabora. Neki su Jarci izvrsni u intelektualnom humoru, koji je malo prevelik zalogaj za manje bistre i slabije obrazovane.

 

Strijelac
Imaju dar da gotovo u svakoj životnoj situaciji vide nešto smiješno. Najbolji su u smišljanju šaljivih opaski na temelju onog što se upravo događa oko njih. Omiljena im je tehnika pretjerivanje. Loša im je strana sklonost sprdanju na račun tuđih pogrešaka ili mana.

Škorpion
Njihov um prodire dublje od drugih pa im je smisao za humor prilično mračan i opor. Britki su na jeziku pa njihove šale i dosjetke ne može svatko prožvakati. Vole zbunjivati i navoditi druge da se zamisle nad njihovim vicevima i komentarima.

Ne propustite