DALEKO OD KRALJEVSKIH MANIRA: Pogledajte kako izgleda prvo vjenčanje buduće princeze

Show
DALEKO OD KRALJEVSKIH MANIRA: Pogledajte kako izgleda prvo vjenčanje buduće princeze
.

Američka glumica Meghan Markle drugi put će  prošetati do oltara.

Prije nego što je upoznala princa ova glumica je bila udata za za holivudskog producenta Trevora Engelsona. Oni su se vjenčali 2011. godine, a bili su u vezi sedam godina. Vjenčanje je bilo puno jednostavnije nego ono koje se očekuje sa princem.

Meghan i Trevor s najbližim su prijateljim otišli na Jamajku i imali su vjenčanje na plaži. Po danu su pili i uživali na fotografijama koje su se pojavile vidi se kako je Meghan imala jednostavnu, haljinu  i opuštenu kosu, a mladoženja je bio u bijeloj košulji i hlačama.

Nakon ceremonije, Meghan je u još opuštenijem izdanju, u žutom bikiniju pila koktele sve do jutra.

S obzirom da je Trevor Židov,imali su u neke običaje koje se vežu za tu religiju, gdje su mladence gosti nose na stolcima.

Meghan i Trevor rastali su se dvije godine nakon vjenčanja, zbog kako se pričalo neslaganja.

“To nije bila prava veza za nju. Nakon razvoda osjećala se osnaženo i jednostavno je krenula dalje”, rekla je njena prijateljica.

Meghanin bivši suprug već je počeo iskorištavati romansu s Harryjem, te radi na filmovima kap što su “License To Wed”,”All About Steve”,”Remember Me”. On trenutno radi na filmu čija se radnja događa oko rastavljenog para koji se nore kome će dijete pripasti, a taj problem u braku nastaje kad se žena, inače američka glumica, uda za člana britanske kraljevske obitelji.

Pogledajte fotografije:

meghan1 

meghan2

meghan3

meghan4

 

 

Ne propustite