ISTA JE TATA?! Pokušao je da podmiti ljekare da napišu da Ina nije njegova kćerka: Kebina bivša ljubavnica otkrila detalje o odnosu sa pjevačem (FOTO)

Show
ISTA JE TATA?! Pokušao je da podmiti ljekare da napišu da Ina nije njegova kćerka: Kebina bivša ljubavnica otkrila detalje o odnosu sa pjevačem (FOTO)
.

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica pjevača Dragana Kojića Kebe sa kojim ima i kćerku Inu, kaže da ako pjevač završi u zatvoru neće imati ko da izdržava njihovo dijete, te da neće imati ni tu alimentaciju od 300 eura koju su do sada imale.

Međutim, Ljiljana smatra da će Keba ipak uspjeti da se izvuče iz cjelokupne situacije, iako je počinio veliki prekršaj kada je nedavno svojim automobilom marke "audi" udario djevojčicu na pješačkom prelazu. Podsjećamo, kada se to dogodilo pjevač je vozio bez dozvole i zbog toga mu prijeti ozbiljna kazna.

Kako Ljiljana dobro poznaje svog nekadašnjeg partnera i oca njene ćerke Ine, smatra da će se pjevač ponovo izvući od snošenja odgovornosti i da će u svom stilu pokušati da "zataška" cijelu situaciju, jer mu kako kaže podmićivanje ljekara nije ni malo strano.

- Na Fejsbuku sam napisala da motre na ljekare zbog toga što je djevojčica odmah puštena na kućno lječenje, jer je Keba poznat kao neko ko voli da podmićuje doktore i preko veze završava određene stvari. Tako je ginekologu koji je bio vještak na sudu kada sam tražila utvrđivanje očinstva nudio da pjeva za džabe na proslavi samo da on u papirima napiše da Ina nije njegova kćerka. Uvijek ako želi naći će vezu bilo gdje, takav je on - tvrdi Ljiljana i dodaje:

- Žao mi je djevojke i pretrpljenjog straha, trebaće joj vremena da se oporavi. Bilo mi je čak žao i njega. Nije mi bilo svejedno da li će završiti u zatvoru, njemu je srce slabo, vjerovatno je jako veliki šok to bio i za njega. Bila sam zabrinuta, ako završi u zatvoru, ko će naše djete da izdržava. On plaća alimentaciju 300 eura mjesečno, što je malo. Ne daj bože, može svakome da se desi, ali nije smio sebi da dozvoli da vozi bez dozvole. To je strašno!

Ljiljana kaže da nije od onih žena koje proklinju bivšeg zbog svega što im je učinio jer smatra da kada bi njene kletve stigle Kebu, ne bi bile ovako "blage".

- Ako bismo gledali tako šta treba njemu da se vrati, to bi bila jedna veoma ozbiljna stvar. To bi bilo mnogo ozbiljnije. Svakodnevne psihičke torture sa djetetom sa kojim on živi u istom gradu, njegovo izbjegavanje da je vidi, znači da treba strašnije stvari od ove nesreće da mu se dese kako bi se osvestio i shvatio šta je nama uradio - kaže Jevremovićeva i dodaje:

- Povreda njenih prava je što je neko svakog dana podsjeti kada se nešto desi s njim, i tako osamnaest godina njenog života. Ne možemo na taj način da pobjegnemo od njega. Ako bih razmišljala o osveti, to bi bilo mnogo gore, biti grub prema nekome to ne bi bila adekvatna kazna. Monstruzno je to što bi mu se desilo, a šta je zaslužio, za sve što je uradio mom djetetu, a potom i meni - ispričala je ona.

kcerka

Ljiljana kaže da njihova kćerka Ina ne želi da vidi oca i da kada je neko pita o ocu ona krije o kome je riječ. Ina ne živi ni približno očevom standardu. Dok ona i Ljiljana jedva sastavljaju kraj sa krajem, Keba uživa u luksuzu sa svojom porodicom.

- Moje dijete ne živi ni približno očevom standardu. Ona nema predstavu kako on živi i koliko ima novca. Sastavljamo kraj s krajem, ali uspjevamo da se izborimo, dok on živi u luksuzu i ima sve blagodeti ovog svijeta, kao i njegova porodica - rekla je Ljiljana za Pulsonline.

(Telegraf)

Ne propustite