LJUTE SUPARNICE SRELE SE PRVI PUT OČI U OČI: Zbog reakcije kad je ugledala Jennifer, SVIJET SADA PREZIRE ANGELINU!

Show
LJUTE SUPARNICE SRELE SE PRVI PUT OČI U OČI: Zbog reakcije kad je ugledala Jennifer, SVIJET SADA PREZIRE ANGELINU!
.

Angelina Jolie (42) i Jennifer Aniston (48) prvi put su se našle u istoj prostoriji nakon dodjele Critics Choice Awards 2015., a sada su se obje pojavile na Zlatnim globusima u Los Angelesu.

Organizator se čak pobrinuo da dvije holivudske dive za vrijeme dodjele sjede što dalje jedna od druge, ali način na koji je Angelina ignorirala bivšu suprugu svojega sad već također bivšega muža, razbjesnio je javnost.

jennifer-aniston-angelina-jolie-2018-golden-globes

Naime, u jednom trenutku na pozornicu su izašle , Aniston i komičarka Carol Brunett (84) kako bi dodijelile jednu nagradu, a kada se popularna Rachel iz "Prijatelja" popela na pozornicu, svi su krajičkom oka pokušavali uhvatiti pogled i reakciju njezine vječite suparnice Angeline.

1515384164438

Kada je Jennifer počela govoriti, Jolie je iz torbice izvadila ogledalo i počela da popravlja šminku. Njeno bahato ponašanje šokiralo je obožavatelje, koji su odmah stali na Jenniferinu stranu, a Angelinu su brutalno popljuvali.

- Zbilja je kuja i pravo smeće od žene! Umišljena, zločesta do bola, razaračica brakova, ali karma ju je stigla... Bio je gušt gledati je kako plješće Carol Brunett - ispalo je kao da plješće Jenn - samo su neki od komentara ispod fotografije, koja je u rekordnom roku osvojila društvene mreže.

Ne propustite