BUKVALNO OBARA S NOGU: Ovo je rođena sestra Malanije Trump, koju krije od javnosti (FOTO)

Show
BUKVALNO OBARA S NOGU: Ovo je rođena sestra Malanije Trump, koju krije od javnosti (FOTO)
.

O prvoj dami Amrike, Melaniji Trump, zna se skoro sve. 

Ipak, od očij javnosti nije mogla sakriti stariju sestru o kojoj mediji vjerovatno imaju malo informacija.

LIJepa Slovenka je tek na putu da izgradi svoje ime kao prva dama Sjedinjenih Američkih Država, a u tome joj pomaže armija savjetnika i saradnika. Ali, ona samo u jednu osobu ima bezgranično povjerenje – sestru Ines Knaus.

Ona živi samo nekoliko blokova udaljena od Kule Tramp u Njujorku, u poznatoj Park aveniji. Ines je svojoj sestri bila kuma na svadbi koja je održana 2005. godine u Palm Biču, a Melanija ju je prošle godine na jednoj konvenciji tokom predsjedničke kampanje svog supruga nazvala „nevjerovatnom ženom i prijateljicom”.

Međutim, Ines se trudi da svoj život drži podalje od objektiva fotografa, a tokom kampanje svog zeta Donalda Trampa nije se pojavljivala u javnosti. Iz tog razloga gotovo i da nema njenih fotografija, osim onih koje objavljuje na Facebooku. 

Ines se prema sestri ophodi veoma zaštitnički i nikada nije odavala tajne iz njihovog života.

Sestre su se početkom devedesetih uputile u Milano kako bi gradile karijere. Dok je Melanija želela da uplovi u manekenske vode, Ines je više bila zainteresovana za dizajniranje.

SVI PRIČAJU O OVOM SNIMKU: Pogledajte šta je Putin radio s Melanijom dok Trump nije gledao (VIDEO) 

 

Melanija Trump zajedno sa predsjednikom Amerike Donaldom Trumpom u julu prošle godine posjetile je Varšavu i Hamburg.

melania-donald-trump-marriage-05

Za vrijeme večere organizovane nakon sastanka lidera G20, Melanija je sjedila pored predsjednika Rusije Vladimira Putina, pa se nekoliko puta srdačno nasmijala.

"Kada se zemlje udruže i sarađuju, svi profitiraju," napisala je Melanija.

Pogledajte kako je izgledao njihov susret:

Nedavno je književnica Kejt Imbah analizirala sve fotografije koje je Melanija Trump objavila na svojim profilima na društvenim mrežama, kako bi zaključila kako zaista izgleda život prve dame Amerike.

U trogodišnjem periodu, koliko Melanija ima Twittter, objavila je 470 fotografija koje je snimila sama. Međutim, neobična stvar je da je u tri godine samo jednom objavila “porodičnu” fotografiju sebe i Donalda, i to fotografiju na kojoj se ona jedva i vidi.

Objavila je pet fotografija Donalda i njihovog sina Barona i baš sve su snimljene s leđa. Snimljene su ili na porodičnim izletima ili dok su ulazili u privatni avion ili u automobilu u kojem Melanija sjedi iza, a njih dvojica naprijed. Kejt je na osnovu toga zaključila da Melanija živi u pozadini, muškarci su napred, a žene pozadi.

Čak 74 fotografija snimila je s prozora njihovog stana u Njujorku, u Trampovoj kuli. Na fotografijama je skoro uvijek isti pogled pa se da zaključiti da je Melanija, uprkos silnom bogatstvu i mogućnostima, često sama kod kuće.

Iz privatnog aviona zabilježila je 67 fotki, a 57 iz automobila. Čini se da Melanija baš nikad ne napušta sigurnost vozila, rijetko je u šetnji, svijet posmatra odvojena od svega pa čak i kad je u inostranstvu. Ima nekoliko fotki s teniskih utakmica i s koncerta, ali se vidi  da su snimljene iz VIP loža. 

Kada je riječ o fotografijama sebe, Melanija izbjegava da pokaže svoje lice. Često se fotka s naočarama na glavi, a kada je reč o “klasičnom” selfiju, on je toliko uređen da je Slovenka skoro neprepoznatljiva. Izbjegava da fotografiše svoje cijelo tijelo, što je veoma neobično za bivšu manekenku pa je Imbohova zaključila da se Melaniha čak i na taj način pokušava sakriti od svijeta.

 

Sina Barona fotka na isti način, s leđa i pokušava da mu sakrije lice. Samo je jednom u tri godine objavila njihovu zajedničku sliku, ali na njoj oboje nose zaštitne naočare.

Prema svemu viđenom na njenim fotografijama, ova književnica je za Medium zaključila da Melanija nije prava osoba za dužnost prve dame i da od nje zaista nema šta da se očekuje.

– Ona živi tamnu bajku, a žene zarobljene u bajkama ne spašavaju nikoga osim sebe – zaključila je.

UZBUNA U BIJELOJ KUĆI: Cure sočni detalji o Melaniji i Donaldu Trampu, jedna stvar posebno je zgrozila svijet! 

 

Kako to biva, uoči izlaska knjige u javnost su "procurili"  i neki zanimljivi delovi, koji su odmah uzburkali duhove u Bijeloj kući.

Autor knjige Majkl Volf proveo je mjesece unutar Zapadnog krila, gde je često bio i bez nadzora, i tako iz prve ruke dobio uvid u sve što se događa u Trampovom timu. Sve to stavio je na papir, a rezultat je knjiga prepuna "sočnih" detalja, koja se nikako ne sviđa Trampu, ali ni prvoj dami, Melaniji Tramp.

Naime, upravo u knjizi opisana je Melanijina reakcija na pobjedu njenog supruga nad Hilari Klinton. Prema navodima autora knjige, Melanija je bila u suzama, nimalo sretna zbog činjenice da je Donald Tramp postao američki predsjednik u novembru 2016. godine.
 
Stefani Grišam, zadužena za odnose s javnošću prve dame, odmah je poslala službenu izjavu, u kojoj se ograđuje od tih napisa:
 
"Knjiga je očigledno pisana kako bi bila rasprodata u rekordnom vremenu, ali na odjeljenju gdje se nalaze knjige fikcije. Gospođa Tramp podržala je od početka odluku svog supruga da se kandiduje za predsjednika, te ga je čak i sama ohrabrivala u tom naumu. Bila je uverena u njegovu pobjedu i itekako srećna kada se to dogodilo."

 
Nije trebalo dugo ni da Bijela kuća pošalje službeno saopštenje: "Knjiga je prepuna lažnih i netačnih navoda individualaca koji nemaju nikakav pristup ili uticaj na Bijelu kuću. Može se jedino opisati kao lažna tabloidna fikcija s očajničkim pokušajima da bude relevantna."

U novoj knjizi na "meti" je i Trampova kćerka Ivanka, koju je autor okarakterisao kao "ženu koja silno želi da bude prva predsjednica".
 
"Prihvatajući rizik, Džered i Ivanka odlučili su da prihvate pozicije u Zapadnom krilu. To je bila njihova zajednička odluka, a između sebe doneli su još jednu: ukoliko se, nekad, u budućnosti pruži prilika, ona će biti ta koja će se kandidovati za predsjednicu."

Osim te zanimljivosti, Volf je otkrio i da Ivanka svog oca drži na odstojanju, a iza leđa čak i ismijava njegovu frizuru.
 
"Često je svojim prijateljima opisivala kako se otac podvrgnuo hirurškom zahvatu ugradnje kose - prvo mu je smanjeno vlasište. Taj deo okružen je kosom, koja se nalazi sa strane i na prednjem dijelu, a sve je napravljeno tako da se "sastanu" u sredini", nakon čega lakom za kosu sve se to učvrsti. Boja "Just for Men", koju koristi, a koju bi opisivala komično, što je duže stajala na kosi, postajala bi tamnija. Njegova nestrpljivost rezultirala je time da mu je kosa postala narandžasto-plava."

 

Celebrating 1237! #Trump2016

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on 

Zanimljivi su i detalji iz knjige u kojima se tvrdi kako se sam Tramp itekako boji kako bi neko mogao da ga otruje, zato je njegova omiljena hrana ona iz poznatog lanca brze hrane.

Naime, razlog zašto se često tamo hrani je taj što niko nije znao unaprijed kada će se i u kojem restoranu pojaviti, a i sva hrana tamo unapred je pripremljena po sigurnosnim standardima, te nema šanse da mu neko podmetne otrov.
 
Osim toga, zbog straha od zaraze, niko od zaposlenih u Bijeloj kući ne sme da dira njegovu četkicu za zube, kao ni ostale lične stvari.

Uz sve to, američkom predsjedniku itekako je teško palo da se prilagodi na novi život u Bijeloj kući:
 
"Trampa je Bijela kuća itekako uznemirila i smatrao ju je pomalo strašnom. Zato se odmah povukao u svoju privatnu spavaću sobu, a to je bilo prvi put, otkako su u Bijeloj kući živjeli Kenedijevi, da predsjednički par ima odvojene sobe. U prvim danima boravka, naručio je čak dva televizora, iako ih je u sobi imao već tri, te rezu za vrata, a sastao se i s Tajnom službom koja je insistirala da imaju pristup u sobu. Zabranio je osobama zaduženim za čišćenje da pospremaju njegove majice s poda riječima: "Ako je moja majica na podu to je zato što ja tako želim!" A onda je postavio i niz novih pravila", stoji između ostalog u knjizi.

Ne propustite