KRILI SU OD SVIH! Razvedeni već dva mjeseca: Evo šta radi Darko Lazić da ublaži tugu za Anom

Objavljeno:09.01.2018 - 22:12
A A A Times Arial

Ana Sević i Darko Lazić razvedeni su već dva mjeseca! Ovu informaciju njih dvoje su sakrili prvenstveno iz razloga što nisu htjeli da se njihova rodbina previše uzbuđuje, međutim, novonastali događaji upravo su doveli do otkrića ove činjenice.
 
U njihovom braku duže vrijeme ne funkcioniše sve kako treba, a kako se spekulisalo da je treća osoba kriva za razvod, pa i da je Ana Sević imala aferu sa Acom Lukasom, od toga nema ništa.

“Nema nikakve treće osobe, dogovorili smo se da se sporazumno raziđemo i da zauvijek ostanemo prijatelji. Nikada nećete čuti nijednu ružnu riječ ni sa jedne strane jer ružnih riječi nije bilo ni kod njih u braku, pa ih tako neće biti ni sada kada je njihov brak završen”, kaže izvor za "Scandal", a Ana i sa Darko nisu bili dostupni za komentare.

U svakom slučaju, prema riječima našeg izvora, razišli su se u miru jer bi se u suprotnom ranije saznalo da više nisu zajedno. Novonastala situacija i novonastali snimak koji se danas pojavio u medijima nije uticao na to da se Ana u bilo kom trenutku odrekne Darka iako je snimak nastao još prije nego što su njih dvoje započeli vezu. Ana čvrsto stoji uz svog sada već bivšeg muža, a ono što će se tek o snimku koji se pojavio razotkriti, šokiraće javnost i uopšte, dovešće do razmotavanja klupka, tačnije, na vidjelo će izaći ucjene, pretnje i finansijske malverzacije kojima su Ana i Darko bili izloženi godinama.

Naime, za sve ovo vrijeme koliko su bili u braku, njih su ucjenjivali i tražili im novac za raznorazne stvari, međutim, kada su ucjenjivači videli da od toga nema ništa, počele su razne spletke i namještaljke, i to početkom ljeta prošle godine kada su i Anu umješali u aferu! Iako su se oni i tada već dogovorili da se rastanu, odložili su sve da ne bi ispalo da su se razveli zbog afere koja je tada Ani bila bukvalno nametnuta.
 
Novi.ba/Scandal

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!