PRIRODNO RJEŠENJE PROTIV HRKANJA: Konačno se riješite ove velike muke!

Zanimljivosti
PRIRODNO RJEŠENJE PROTIV HRKANJA: Konačno se riješite ove velike muke!
.

Hrkanje može biti problem za ljude koji ga doživljavaju, ali čak i veći za one koji imaju partnera koji to radi. To zapravo može biti strašna noćna mora, što dovodi do puno neispavanih noći. Možda čak i dovede do svađa.

“Mala noćna muzika” nastaje zbog opuštanja tkiva tijekom spavanja. To tkivo se u snu opusti, sužuje se prostor za protok zraka i dolazi do hrkanja.

Kada hrkanje postaje hronično?

Hrkanje nije velik problem, ali dugotrajno hrkanje može postati veliki problem.

Hrkanje predstavlja i problem u međuljudskim odnosima.

Posljedica hrkanja može biti bolest opstruktivna apneja koja obuhvaća:

Dugi prekidi disanja (više od 10 sekundi) tijekom spavanja. U težim slučajevima prekidi disanja mogu biti registrirani i više od stotinu puta.

Česta buđenja iz sna, koja osobe s ovim poremećajem ne mogu shvatiti.

Poremećaj spavanja je praćen čestim prekidima spavanja što remeti ritam i stvara umor.

Poremećaj razine kisika u krvi: zbog poremećaja protoka zraka, količina kisik u krvi je smanjena, što uzrokuje ubrzan rad srca.

Krajnji učinak hrkanja, ako godinama ništa ne poduzimate, rezultira povišenim krvnim tlakom.

Glavni razlozi za hrkanje uključuju zagušene puteve, zloupotrebu alkohola, gojaznost i druge slične faktore. Pored toga, može doći zbog viška akumulacije flegma u nosu i grlu.

Prirodni lijek za hrkanje

Sastojci:

-2 mrkve

-2 jabuke

-1 korijen đumbira

-1/4 limuna

Priprema:

Priprema ovog lijeka je vrlo jednostavna. Sve što treba učiniti je da stavite sve sastojke u blender, sve dok se ne postane glatko.

Kako ga koristiti:

Način konzumiranja ovog sokova je da ga pripremite svako veče i pijete ga samo nekoliko sati prije nego što odete u krevet. Sok će biti toliko efikasan zbog svojih nevjerovatnih sastojaka.

Limuni su obogaćeni vitaminom C, koji će očistiti grlo i nazalne puteve od viška flegma. Đumbir će smanjiti pritisak u nosu, a jabuke i mrkva će očistiti cijeli respiratorni sistem.

Ne propustite