ZAPANJUJUĆA TAJNA IZMEĐU BROJEVA 3,6 i 9 ! Zašto su ovi brojevi opsjedali Teslu ?

E buraz
ZAPANJUJUĆA TAJNA IZMEĐU BROJEVA 3,6 i 9 ! Zašto su ovi brojevi opsjedali Teslu ?
.

cube-1979775-960-720-696x398

Nikola Tesla je radio nebrojene misteriozne eksperimente, ali on je bio misterija sam po sebi. Skoro svi genijalni umovi imaju određenu opsesiju.

Nikola Tesla je imao prilično veliku opsesiju!

Hodao bi oko kvarta uzastopno tri puta prije nego bi ušao u zgradu, čistio je svoje tanjure s 19 ubrusa, živio je u hotelskim sobama isključivo s brojem koji je djeljiv s 3.

Radio bi proračune o stvarima u svojoj neposrednoj blizini kako bi bio siguran da je rezultat djeljiv s 3 i na temelju toga bi donosio odluke. Sve je radio u nizu od 3.

Neki kažu da je bio u spektru autizma i/ili imao OCD (opsesivno kompulzivni poremećaj), neki kažu da je bio vrlo praznovjeran.

Ipak, istina je puno dublja, piše Life coach code.

"Ukoliko znate magičnost brojeva tri, šest i devet, otkrit ćete tajnu svemira." – Nikola Tesla

Njegova opsjednutost nije bila opsjednutost s brojevima općenito, već s brojevima 3, 6 i 9! Možda je bio autist ili imao oblik OCD-a ili bio praznovjeran, ipak, odabrao je te brojeve s razlogom.

Tesla je tvrdio da su ti brojevi iznimno važni. Nitko ga nije slušao. Čak je izračunao čvorišne točke oko planeta povezane s brojevima 3, 6 i 9!

Ali zašto ti brojevi?

Što je to Nikola Tesla želio da svijet shvati?

Napomena: Stvari će postati čudnovate u daljnjem tekstu!

Prvo, moramo shvatiti da nismo mi stvorili matematiku, mi smo ju otkrili. To je univerzalni jezik i zakon. Bez obzira gdje ste u svemiru, 1 + 2 je uvijek jednako 3! Sve u svemiru se pokorava tom zakonu!

1

Postoje obrasci koji se prirodno pojavljuju u svemiru, obrasci koje smo otkrili u životu, galaksijama, formaciji zvijezda, evoluciji i gotovo svemu u prirodi. Neki od tih obrazaca su Zlatni rez i Sveta geometrija.

Jedan vrlo važan sistem po kojem funkcionira priroda je "Moć 2 binarna sistema" u kojem obrazac počinje s jedan i nastavlja se udvostručavanjem brojeva. Stanice i embriji se razvijaju slijedeći ovaj sveti uzorak: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256,...

2

Neki nazivaju ove uzorke Božjim nacrtom.

Matematika bi, prema ovoj analogiji, bila Božji otisak prsta (ostavimo pri tome sve religije po strani!).

U vortex matematici (znanost anatomije torus kruga) postoji obrazac koji se ponavlja: 1, 2, 4, 8, 7 i 5 i tako dalje 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4…

Kao što vidite, 3, 6 i 9 nisu u tom obrascu. Znanstvenik Marko Rodin vjeruje da ovi brojevi predstavljaju vektor iz treće u četvrtu dimenziju koju on naziva "polje tijeka". Ovo polje bi trebalo biti energija više dimenzije koja utječe na energetski krug ostalih šest točaka.

Randy Powell, student Marka Rodina, kaže da ovo tajna besplatne energije, nešto za što svi znamo da je Tesla savladao.

3

Objašnjenje!

Krenimo s 1, dvostruko je 2; dvostruko je 4; dvostruko je 8; dvostruko 8 je 16; 16 zapisujemo kao 1 + 6 što je jednako 7; dvostruko 16 je 32 što zapisujemo kao  3 + 2 što je jednako 5 (mođete udvostručiti 7 i dobiti 14 što je 1 + 4 što daje 5); dvostruko 32 je 64 (dvostruko 5 je 10) što zapisujemo kao 1 + 0 što je 1. Ukoliko nastavimo i dalje ćemo pratiti isti obrazac: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2…

Ako krenemo od 1 unatrag dobit ćemo isti obrazac samo unatrag: pola od 1 je 0.5 (0+5) što daje 5. Pola od 5 je 2.5 (2+5) što daje 7 itd.

Kao što vidite ne spominju se 3, 6 i 9! Kao da su iznad tog obrasca, slobodni od njega.

4

Ipak, postoji nešto čudno kada ih počnete udvostručivati. Dvostruko 3 je 6; dvostruko 6 je 12 što kada se znamenke zbroje daje 3; u ovom obrascu se ne spominje 9! Kao da je 9 izvan, potpuno slobodan od oba obrasca.

Međutim, ako počnete udvostručivati 9 to će uvijek rezultirati s 9 kada zbrojite znamenke rezultata: 18, 36, 72, 144, 288, 576...

To se zove simbol prosvjetljenja!
Ukoliko odemo do Velike piramide u Gizi, ne samo da postoje tri veće piramide u Gizi, jedna pored druge koje zrcale poziciju zvijezda u pojasu Oriona, već također vidimo grupu tri manje piramide odmah dalje od tri veće.

5

Nalazimo puno dokaza da priroda koristi simetriju trostrukosti i šesterostrukosti, uključujući oblik šesterokuta karakterističan za obično pčelinje saće.

Ti oblici su u prirodi i drevni ljudi su oponašali te oblike u gradnji svoje svete arhitekture.

Je li moguće da postoji nešto posebno u vezi misterioznog broja 3? Je li moguće da je Tesla razotkrio ovu duboku tajnu i koristio to znanje da bi pomaknuo granice znanosti i tehnologije?

Veličanstvenost broja 9!

6

Zamislimo da postoje 2 suprotnosti, nazovimo ih svjetlo i tama. Oni su poput sjevernog i južnog pola magneta.

Jedna strana je 1, 2, i 4; druga strana je 8, 7 i 5: Poput elektriciteta, sve u svemiru je tok između ta dva pola, kao njihalo koje se njiše: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2… (ako zamislite kretanje to je nešto poput simbola za beskonačnost).

7

Ipak, ove dvije strane su vođene od strane 3 i 6; 3 upravlja s 1, 2 i 4, dok 6 upravlja s 8, 7 i 5; ukoliko pogledate obrazac pažljivije postaje još izazovnije: 1 i 2 je jednako 3; 2 i 4 je jednako 6; 4 i 8 je jednako 3; 8 i 7 je jednako 6; 7 i 5 je jednako 5; 5 i 1 je jednako 6; 1 i 2 je jednako 3…

Isti obrazac ne višoj skali je 3, 6, 3, 6, 3, 6…

Međutim čak i dvije strane, 3 i 6, su upravljane od broja 9 što pokazuje nešto spektakularno.

Ukoliko pogledamo pažljivije obrasce 3 i 6 shvatite da je 3 i 6 jednako 9, 6 i 3 je jednako 9, svi brojevi zajedno daju 9, u oba smjera uključujući i isključujući 3 i 6!

Stoga, 9 predstavlja jedinstvo obje strane. 9 je svemir sam po sebi!

Vibracija, energija i frekvencija!

3, 6 i 9!

"Ukoliko želite otkriti tajne svemira, razmišljajte u terminima energije, frekvencije i vibracije." – Nikola Tesla

Postoji dublja filozofska istina u ovome!

Samo zamislite što bismo mogli postići kada bi primijenili ovo sveto znanje u svakodnevnoj znanosti …

"Onog dana kada znanost počne proučavati ne-fizičke fenomene, napravit će veći napredak u jednom desetljeću nego u svim prethodnim stoljećima njenog postojanja." – Nikola Tesla

Ne propustite