OPRAH WINFREY: "Zlostavljao me ujak, pokušala sam da se ubijem"

Film
OPRAH WINFREY: "Zlostavljao me ujak, pokušala sam da se ubijem"
Oprah Winfrey nikada nije krila koliko je bolno i teško djetinjstvo imala, a sada je američkim novinarima otkrila i kako si je i zbog čega htjela oduzeti život.

Iako je danas jedna od najuspješnijih i najbogatijih žena svijeta, nije joj uvijek bilo lako.

Oprah Winfrey kroz teško je djetinjstvo vodila mnoge unutarnje bitke, a u jednom je trenutku čak razmišljala i o samoubojstvu.

Naime, kao 14-godišnjakinju vlastiti ju je ujak seksualno zlostavljao, a posljedica toga bila je i njezina trudnoća. U tome trenutku kao jedini izlaz vidjela je svoju smrt.

'Namjeravala sam se ubiti.Mislila sam da nema drugog izlaza iz te situacije.' priznala je u svom posljednjem razgovoru za magazin Hollywood Reporter.

U cijeloj toj situaciji njezin je otac odigrao veliku i snažnu ulogu. Winfrey je tada pobacila, a riječi njezina oca zauvijek su joj se urezale u pamćenje.

'Sada si dobila novu priliku' rekao joj je tada, a upravo to ju je nosilo kako kaže u daljnje pobjede i pomagalo joj kroz građenje karijere.

Danas je najbogatija Afroamerikanka 20. stoljeća te ujedno i jedina Afroamerikanka milijarderka te primjer mnogim mladim ženama diljem svijet.

Ne propustite