"Vaša kćerka je jeftina" ŽESTOKA SVAĐA ANĐELINOG OCA I JELENE GOLUBOVIĆ: ON ZANIJMIO I NAPUSTIO STUDIO

Show
"Vaša kćerka je jeftina" ŽESTOKA SVAĐA ANĐELINOG OCA I JELENE GOLUBOVIĆ: ON ZANIJMIO I NAPUSTIO STUDIO
.

Dobro je poznato da je Golubovićka veoma žustra, ali ona je ovoga puta prešla granicu, pa izvrijeđala Anđelu Lazić, jednu od ukućanki rijalitija. Tenzija između Jelene i Anđelinog oca je rasla iz časa u čas. Prebacila mu je kako on i supruga nisu vaspitali kćerku i da se ona jeftino nosi. 

Naime, u studiju kod Dušiće Jakovljević gosti su bili brat Bore Santane Stefan, otac Anđele Lazić Dejan, i drug Miljana Vračevića Aleksandar. Pored njih prisutna je bila i Jelena Golubović koja je hitno morala da napusti "Zadrugu" zbog lošeg zdravstvenog stanja.

- Za sve ovo vrijeme se Ana Korać trudi da razvede jedan brak koliko mi se čini stabilan i dobar. U ovom slučaju je poštenija vaša kćerka poslom koji se bavi od Ane Korać koja to radi skriveno. Vaša kćerka je jeftina, pa je jeftina, a Ana Korać je malo skuplja. Vrlo jeftino se oblači. Vaša žena je nemoćna, rekli ste da vaša žena nema uticaja, vi ste kao roditelji nemoćni, to je odraz društva u malom, ono tamo je mikro svijet i odraz situacije u našem društvu i ta krađa i te prostituke, starlete - pričala je Jelena.

- Ti si mnogo zastranila, tebi nijedna operacija ne može da pomogne - njen otac je zanijmeo i samo ovo izustio.

Rasprava između njih dvoje se nastavila i pale su teške riječi. Dejan je pokušavao da ne odgovori na njene provokacije. Nakon što je dočekao svoju kćerku, istog trenutka je napustio studio.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u snimcima ispod teksta.

Ne propustite