Kruzer prošao kroz snježni uragan u SAD-u: "To je bio najgori trenutak mog života" (VIDEO)

Svijet
Kruzer prošao kroz snježni uragan u SAD-u: "To je bio najgori trenutak mog života" (VIDEO)
.

Kruzer Norwegian Breakaway s 4000 putnika prošao je kroz snježnu oluju na putu od Bahama do New Yorka, javlja CBS News.
 
Putnici na kruzeru opisali su "noćnu moru" koju su doživjeli kada je brod u četvrtak navečer uplovio u oluju koja se formirala iznad Atlantskog oceana i poharala istočnu obalu SAD-a.
 
"Mislila sam da nikad neću doživjeti situaciju koju bih opisala kao najstrašniji trenutak svog života. Ovo je bio najgori trenutak u mom životu", ispričala je za CBS news putnica Karoline Ross. Ostali su iskustvo nazvali traumatičnim, a neki su rekli da se zbog njega više nikada neće odlučiti na slično putovanje.
 
"Kada ste na brodu usred oceana i voda se slijeva niz stubište, ne mislite da će to dobro završiti. Naša soba bila je prekrivena s 5 centimetara vode koja je bila posvuda", izjavio je putnik Del Ross.
 

"Molio sam se da ostanem živ"
 
Putnici su na društvenim medijima opisali paniku koja je zavladala usred oluje: "Ljudi su plakali, svi su povraćali, bila je to noćna mora. Kruzer je bio toliko nagnut, tresla sam se", ispričala je Olivia Ross. Putnici su također naveli da je posvuda bilo slomljenog stakla i da su tuševi "eksplodirali".
 

 
"Potpuno sam traumatizirana. Nikada više u životu neću otići ni na jedan brod zbog ovoga", izjavila je Emma Franzese. "Molio sam se da ostanem živ. Iskreno nisam bio siguran da ćemo preživjeti noć. Brod je bio nenormalno nagnut", rekao je Conor Vogt.
 
CBS News kontaktirao je tvrtku Norwegian Cruise Line i zapitao zašto je odlučeno putovati u New York nakon najave čudovišne oluje u tom području, nakon čega je tvrtka objavila ispriku putnicima zbog "ekstremnijih vremenskih uvjeta od očekivanih".

Ne propustite