KIJA KONAČNO OTKRILA ZAŠTO NIJE UZELA SLOBINO PREZIME: A onda joj Zadrgar dobacio NEŠTO STRAŠNO!

Show
KIJA KONAČNO OTKRILA ZAŠTO NIJE UZELA SLOBINO PREZIME: A onda joj Zadrgar dobacio NEŠTO STRAŠNO!
.

Iako su poznati brojni detalji vezani za brak i odnos Kristine Kockar i Slobe Radanovića, stjuardesa je danas tokom ispijanja jutarnje kafe u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem i Mikijem Đuričićem otkrila nešto što domaća javnost do sada nije znala, piše Pink.rs.
 

Naime, Kristina je u razgovoru sa košarkašem otkrila zbog čega nije željela da uzme muževljevo prezime, iako se dva puta udavala za njega - prvo pred matičarem, pa potom u crkvi. Čuvši to, Miki, koji je bio u prolazu, odmah joj je postavio škakljivo pitanje.

- Je l' moguće da nisi uzela njegovo prezime? Kakva si ti džukela - rekao je Miki, a onda je uslijedilo Kijino opravdanje.

- Nisam zbog dokumenata. Bila sam u Abu Dabiju, tamo sam imala ličnu kartu, dozvolu za letenje, medicinski karton, diplomu... Sve moram da mijenjam onda. To smo na građanskom vjenčanju rešili - objasnila je Kija, dok je Miki istakao kako je ubeđen da to Slobini roditelji ne bi dozvolili.

- Da su to čuli ovi, odmah bi prekinuli vjenčanje - dobacio je Miki.

- Ma, kako ne! Slobodan i ja smo se dogovorili tako, nije problem uopšte. Morala bih sve da mijenjam, htjela sam poslije da dodam prezime, ali drago mi je što nisam, morala bih opet da mijenjam sve - objasnila je Kristina.

Ne propustite