Opalio joj šamarčinu: Ella Dvornik je potrošila vrijeme planirajući stvari koje su pale u vodu

Objavljeno:03.01.2018 - 22:29
A A A Times Arial

Na kraju 2017. dočekala me Balie. Ni ona ne voli planove pa je umjesto 06.12. došla 12.11. I sada opet proživljavam uzbudljive trenutke svog života, a nisam ih planirala. Ako vam ista mogu zaželjeti ove godine to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite život da ide svojim tokom. Ako vam uzbuđenja fali, uzbuđenje će vas naći negdje na putu. Sretna vam bezbrižna 2018. godina”, napisala je Ella te zaradila hiljade lajkova.

“Započela sam 2017. puna planova. Sve sam isplanirala, odlučila sam da ću biti organiziranija nego inače. Spontana putovanja postat će dobro isplanirani poslovni putevi. Odlučila sam ustvari biti nešto što nisam, što ne znam biti i što mi nije prirodno… i život mi je kao i uvijek opalio šamarčinu.

Zaboravila sam možda na trenutak da uzbuđenje i iznenađenje i čine najveće užitke u životu, da su mi najsretniji trenuci baš oni koje nisam planirala. 

Ella Dvornik je svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama uputila je novogodišnju čestitku u kojoj su se mnogi prepoznali.

Potrošila sam vrijeme planirajući stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u tri godine se nije dogodilo i onda se bas dogodi kad ja odlučim nešto promijeniti. Bas mi je reklo tijelo “e pa nećeš!” Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala šta će me sve pronaći na putu.

Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao, svoje cijelo postojanje. Trbuh se povećavao, i ja sam stalno čekala da se nešto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoća bila valjda najbolje iskustvo života. U trudnoći sam se osjećala najbolje ikada. Imala sam najviše samopouzdanja i bila sam sebi najzgodnija. Nije me opterećivala moja figura niti kako mi nešto stoji. Tih mjeseci sam baš uživala u životu, prenosi Index.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia