Otarasite se HERPESA i to pomoću sastojaka koje imate u FRIŽIDERU!

Porodica i zdravlje
Otarasite se HERPESA i to pomoću sastojaka koje imate u FRIŽIDERU!
.

Herpes je virusna infekcija uzrokovana HSV virusom a karakteriše je periodična pojava crvenih vezikula ispunjenih tečnošću na koži i sluzokoži. Najčešće se javlja na usnama i koži oko usta i nosa, zatim genitalija ali se pojavljuje i na drugim djelovima tijela.

Naime, ako vam se dosadna groznica ponovo pojavila u uglu usana treba da uradite samo jednu stvar i ona će vrlo brzo nestati.

Herpes je bolest koja nastaje kad je tijelo zaraženo herpes simpleks virusom (HSV). Čovjek može da ima ovaj virus u sebi a da toga nije svjestan, sve dok mu se u uglu usana ne pojavi groznica.

Istraživanja su pokazala da je čak dvije trećine svetske populacije, mlađe od 50 godina, zaraženo ovim virusom.

Pošto su velike šanse da će se i vama, s prvim padom imuniteta, pojaviti herpes u uglu usana, donosimo vam jedan jednostavan prirodni recept kako da ga se riješite.

Stavite oblog od punomasnog mlijeka, što će ublažiti bol i pomoći bržem ozdravljenju. Prije stavljanja takvog obloga ostavite mleko na sobnoj temperaturi 10 do 15 minuta. Nakon uklanjanja obloga, kožu isperite vodom.

U slučaju krajnje nužde pomoći će i nanošenje rastvora s visokim procentom alkohola u sebi, jer će se herpes tako lakše isušiti.

Ne propustite