O NJIMA SE PRIČALO DANIMA: Ovo su najveći estradni skandali koji su obilježili 2017. godinu!

Show
O NJIMA SE PRIČALO DANIMA: Ovo su najveći estradni skandali koji su obilježili 2017. godinu!
.

Skandali su obilježili još jednu godinu koja je za nama. Bilo je svega razvoda, svađa, rijalitija, preljuba,... Red je da se podsjetimo.

DARA BUBAMARA

Svađa Dare Bubamare i Milana Kalinića ostavila je mnoge bez teksta. Nakon što se pjevačici nije dopao način na koji se voditelj našalio s njom u "Pinkovim zvezdicama" osula je paljbu po voditelju. Pale su teške riječi, a ovaj sukob se nije završio na jednoj epizodi.

MARINKO ROKVIĆ

Prije godinu imidž folk pjevača kao odmjerenog gospodina srušio se u trenu, zahvaljujući tome što je na parkingu beogradskog tržnog centra napravio neoprostivu scenu. Marinko se potukao zbog mjesta za parkiranje s jednim mladićem, čija ga je djevojka također optužila za nasilje. I pored brojnih osuda postao je zvijezda društvenih mreža, na kojima je proglašen za srpskog Čaka Norisa – u 63. godini.

NATAŠA BEKVALAC

Sjećate li se da se Nataša razvela početkom prošle godine? Nije ni čudo ako ste zaboravili, jer je rastanak od Ljube Jovanovića ubrzo pao u sjenku trudnoće i nove svadbe Bekvalčeve, koja je riješila da treću sreću potraži s Lukom Lazukićem. Svi savjeti lajfkouča ne vrijede koliko primer panonske Barbike, koja i u zrelim godinama ne odustaje od dobitka, a njega nema bez rizika!

ACA LUKAS

I ranije je važio za skandal-majstora, ali u 2017. nadmašio je samog sebe! U prvom redu, zbog burnog razvoda od supruge Sonje, poslije kojeg je predstavio novu ljubav Branislavu Pašajliju, da bi je ubrzo ostavio, a potom se žestoko posvađao sa Sonjom, koja ga je optužila za nasilje, što je pjevač i priznao, iako, tvrdi, nije bio kriv. Lukas je krajem godine navodno napustio i „Zvezde Granda“, a ostat će upamćena i njegova silna otvorena pisma na Instagramu, od kojih je mnoga obrisao.

SLOBA, LUNA I KIJA

Tek što je između oženjenog Slobodana Radanovića i slobodne djevojke Lune Đogani buknula ljubav, u rijaliti „Zadruga“ ušla je i njegova zakonita supruga Kristina Kockar, koja je očito riješila da naplati bol i poniženje, pa je započeto trvenje kome se ne nazire kraj. Očekuje se i ulazak Luninih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, kao i Kijinog novog dečka Andrije Lazovića, pa da cirkus bude kompletan... Za rejting sigurno neće biti štetan!

 

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite