NIJE MOGLA DA SE SMIRI: Luna plakala kao kiša kada je vidjela svoju porodicu, evo šta su joj rekli Anabela i Gagi (FOTO)

Show
NIJE MOGLA DA SE SMIRI: Luna plakala kao kiša kada je vidjela svoju porodicu, evo šta su joj rekli Anabela i Gagi (FOTO)
.

Zadrugari su dobili priliku da vide članove svojih porodica, i to preko video poruka koji su im poslali. Mnogi su plakali, između ostalog i Luna Đogani. Čim je vidjela Anabelu, Gagija i ostale članove svoje porodice, Luna je briznula u plač.

Prvo joj se obratila Anabela.

- Ćao, Lunči. Vidiš kako si nas sve okupila. Zbog tebe smo svi ovdje danas. Evo, vidi, tata, Adam (brat Lunin), da ne nabrajam. Došli smo da ti pružimo ljubav, pošaljemo ljubav... Volimo te i želimo da vidimo tvoj prelijepi osmjeh. Mama ti želi da si živa i zdrava u 2018. godini i da se samo smiješ, smiješ... - rekla je Luni njena mama.

Sljedeći na redu je bio tata Gagi.

- Ćao, Lunči. Sretna ti Nova godina. Želim ti sve najbolje. Tata te se poželio, sanjam te bukvalno... Mi smo dobro svi. Ponosni smo na tebe. Moja familija Đogani je uz tebe. Budi ono što jesi... Tvoja prednost je to što si zaljubljena i što imaš ljubav i to te drži. Drži se Slobe, mislim da ste zajedno mnogo jači i da ćete stići do finala - rekao je denser.

Svi članovi porodice su poželjeli Luni sve najljepše, a Đoganijeva je bila neizmjerno zahvalna što ih je vidjela, piše Telegraf.rs.

Ne propustite