SAŠA POPOVIĆ OTVORIO DUŠU: Direktor Granda progovorio o braku, kćerki, ali i pjevačici koja ga je razočarala!

Show
SAŠA POPOVIĆ OTVORIO DUŠU: Direktor Granda progovorio o braku, kćerki, ali i pjevačici koja ga je razočarala!
.

Pred praznike, direktor "Granda" Saša Popović odlučio je da sa svima podjeli utiske o 2017. godini.
 
Kakva je za vas bila 2017. godina?
 
- Odlična. Godina koja je bila zaista uspješna u svim segmentima. Privatno i poslovno. Voljeo bih da takva bude i 2018. godina, ne mora da bude ništa bolja. Ako pričamo o poslu, zaista su nam emisije odlične, rejtinzi su nam super, finansijski stojimo dobro. Što se tiče privatnog, Suzana i ja imamo dvoje djece na koje smo ponosni i koji su dobra djeca. Privatno se slažemo i nemamo nikakvih problema. Samo neka potraje ovako i biću zadovoljan.
 
Postoje li krize u braku sa Suzanom?
 
- Suzana i ja živimo zajedno od 9. septembra 1996. godine. Želim da kažem da nikada nismo imali krizu, ne znam da li smo se nekoliko puta posvađali ili sporečkali. Što se tiče našeg braka, da kucnem u drvo, neka potraje ovako, pa da idemo dalje.

Da li biste vašoj kćerki koja je nedavno napunila 18 godina dozvolili da bude pjevačica?
 
- Da zna da pjeva, voljeo bih da bude pjevačica. Pomogao bih joj zato što se nalazim na tom mjestu na kom se nalazim, ali pošto nije rođena da bude pjevačica, radiće nešto na televiziji, ali pjevanjem se neće baviti.
 
Kažu da najviše novca zarađujete od pjevača, koja zvijezda “Granda” vam donosi najviše novca?
 
- Što se tiče novca od pjevača, to ne možemo da računamo kao neki naročiti prihod. Čak 20 odsto zarade “Granda” je od televizijskih emisija i prodaja reklama, znači ono što prodajemo nacionalnim televizijama i kablovskim operaterima, to je ono što se zaradi. Ono što pjevači zarade, to je jedan mali dio prihoda koji ne vrijedi ni pominjati.

 
Za koga ste mislili da će biti velika zvijezda, a to nije uspio da postigne?
 
- Mislio sam da će velika zvijezda biti Tanja Savić. Iskreno. Kada smo završili takmičenje 2004. godine mislio sam da će za deset godina biti daleko najveća zvijezda. Ona je zaista divna pjevačica i dobra djevojka, lijepa i zgodna, super pjeva, ali nije dostigla ono što smo mi očekivali od nje. Zašto? Da li je ona kriva ili smo to mi? Ne znam. Kažem da smo od Tanje Savić očekivali mnogo.
 
Koje su vaše želje za 2018. godinu?
 
- Moja želja za 2018. godinu je da moja porodica bude onakva kakva je bila do sada, da se lijepo slažemo i da u poslovnom smislu “Grand” ostvari uspjeh kao u 2017. godini. To će mi biti zaista dovoljno.

 
(Novi.ba/Blic)

Ne propustite