Poštom poslala božićni poklon iz New Yorka u Srbiju, kad su ga otvorili, neugodno su se iznenadili

Zanimljivosti
Poštom poslala božićni poklon iz New Yorka u Srbiju, kad su ga otvorili, neugodno su se iznenadili
.

Karolina Castellani iz New Yorka požalila se kako je dio stvari koji je poštom poslala kao rođendanski i božićni poklon svojoj maloj nećakinji u Starom Bečaju u Srbiji jednostavno nestao, piše Blic.

U paketu su bile odjeća, obuća, igračke i slatkiši, a prema njenim riječima, kutija je bila očito otvarana pa ponovo prelijepljena žutom poštanskom trakom.

"Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa jer sam ostale spakirala prvo u kompresirane vakuumske vrećice iz kojih se zrak može izvući samo usisivačem. Pored tih vrećica bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta spakirana u posebnu običnu vrećicu, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje također nema", ispričala je ona za Blic.

Uvjerena je da bi i više stvari bilo ukradeno da nisu bile spakirane u vakuumirane vrećice, no zbog male vrijednosti otuđenih stvari, nije se htjela gnjaviti prijavom.

"Ne radi se uopće o vrijednosti ukradenih stvari nego u principu. Kakav čovjek moraš biti da ukradeš nešto namijenjeno djetetu od dvije godine, koje je pritom bolesno i pokušavam učiniti sve kako bih nadoknadila to što ne mogu biti uz nju", rekla je razočarana Karolina.  

Ne propustite