Ona nije dobar primjer za djecu! ŠERIFOVIĆEVA GA ISPROZIVALA, PA JE PAGONIS STAVIO TAČKU NA SVE

Show
Ona nije dobar primjer za djecu! ŠERIFOVIĆEVA GA ISPROZIVALA, PA JE PAGONIS STAVIO TAČKU NA SVE
.

Poznati kik-bokser i trenutni takmičar emisije "Tvoje lice zvuči poznato", Nenad Pagonis, nedavno je ušao u sukob sa pjevačicom, koja ga je prozivala na društvenim mrežama.
Marija Šerifović je Nenada Pagonisa nazvala pede.činom, a sve zbog njegovog nastupa u humanitarnom šou, kada je imitirao Končitu Vurst.

mare
 
On je tada skinuo haljinu i ostao u majici Nikole Tesle, a sada stavlja tačku na sve prozivke pjevačice.
 
"Imam lijepo mišljenje o njoj, ona radi svoj posao, ja svoj i nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Mislim da je bespravedno prokomentarisala moj stav koji imam prema bradatim ženama. To što je ona napisala da sam ja pede.čina je njena nekultura, ali joj ne zamjeram, ona je za mene jedna dama, žena i veliki umjetnik", izjavio je Nenad i dodao:
 
"Svijestan sam njenih vokalinih sposobnosti i ne smeta mi što me nazvala tako, jer znam ko sam i šta sam, to samo govori o njoj. Mislim da neko ko se izražava tako nije dobar primjer za djecu. Ako omladina ostaje u vulgarnom svijetu, tako ćemo živjeti za 20 ili 30 godina, katastrofa", rekao je Pagonis i pojasnio šta misli o transeksualcima.
 
"Nemam nikakav problem. Ako se neko u muškom tijelu osjeća kao žena, očigledno da nešto treba da se reši u njima", izjavio je kik-bokser i otkrio da je njegov prijatelj promjenio pol.

 
Novi.ba/Blic

Ne propustite