KOJI JE VAŠ ODGOVOR?

ODABERI JEDAN BROJ OD 1 DO 12: Evo izabrani broj govori o vama, NAMA JE SVE POGODILO!

Objavljeno:28.12.2017 - 22:40
A A A Times Arial

Brojevi nas svakodnevno okružuju, no neke od njih je teško ignorirati. Ako ste primijetili da vas stalno prati jedan broj, vrijeme je da saznate što vam to svemir želi poručiti.

1 – Imate unutarnju snagu, inspirirate i vodite druge, a isto tako znači da pred vama stoji izazov koji će testirati vaše sposobnosti i samopouzdanje.

2 – Podsjeća vas da sagledate obje strane medalje i da trebate uvesti ravnotežu u svoj život. Također vam može signalizirati da morate surađivati s nekim i cijeniti partnera, prijatelja ili kolegu.

3 – Sprema se nešto čarobno, ali realizirat će se tek nakon dužeg vremena. Uostalom, uvijek je potrebna treća sreća da se nešto stvarno posebno dogodi, zar ne? Obratite pažnju na trojke u svojem životu jer bi vas mogle voditi do ostvarenja cilja.

4 – Potrebno vam je da stanete i skupite snagu. Signalizira vam da obratite pažnju na stvarne stvari u vašem životu umjesto da maštate i zanosite se izmišljotinama.

5 – Završili ste ili upravo dovršavate ciklus i sve će se posložiti na svoje mjesto, kako fizički tako i emocionalno. Petica donosi mir i sklad, simetričnost i stabilnost.

6 – Šestice znače da ćete biti inspirirani razmišljati o kompleksnim, filozofskim problemima. Možda ćete biti u poziciji podijeliti svoje znanje ili naučiti puno, a možda i oboje! Kako god da bilo, svijet će vam postati puno zanimljiviji, piše net.hr.

7 – Sedmice bi vas mogle malo prestrašiti, no ponekad je upravo strah nužan kako bi vam se proširio svjetonazor. Ako stalno viđate sedmice, trebali biste posvetiti pažnju svojoj intuiciji i nevidljivim stvarima jer biste mogli otkriti nešto skriveno.

8 – Vi ste sretnici! Ovaj broj simbolizira mnogo dobrih stvari koje vam se spremaju pa ćete biti riješeni stresa, a spremaju se i drugi oblici zadovoljstva – od onih monetarnih pa do tjelesnih.

9 – Sprema vam se nešto posve neočekivano i možda neugodno. No, naučit ćete puno toga i postati mudriji, ali vjerojatno na nekonvencionalan način.

10 – Jedno poglavlje je završeno, drugo vam se otvara. Pametniji ste za jedno poglavlje u vašem životu, no to znači da ćete uskoro okrenuti novi list. Jeste li spremni za izazove?

11 – Pred vama je preokret i nesigurnost. Neće vam biti lako, ali ponekad su poteškoće i izazovi upravo ono što nam treba da bismo rasli kao osobe.

12 – Čini vam se kao da su problemi s kojima ste suočeni veći od vas, no morate imati na umu da su vam svi alati za rješavanje problema na raspolaganju. Jednom kada ih upotrijebite, nadići ćete i problem i filozofske ideje koje su vas prethodno kočile.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!