TRETIRA JE KAO KRALJICU: Katarina Grujić otkrila KOLIKO POKLONA je dobila od dečka za Novu godinu!

Show
TRETIRA JE KAO KRALJICU: Katarina Grujić otkrila KOLIKO POKLONA je dobila od dečka za Novu godinu!
.

Pjevačica Katarina Grujić emotivno je ispunjena s čovjekom kojeg ne želi da eksponira u javnosti, ali ipak kaže da je tretira kao kraljicu. S druge strane, dugo se borila s gubitkom glasa, zbog čega je veoma patila.

Istina, Katarina Grujić je i dalje bolešljiva pa pije antibiotike i čuva se do praznika.

- Bolesna sam, ne zamjerite mi. Mjesec dana sam prehlađena i vučem to. Pila sam 15 dana antibiotike i ništa mi nije pomoglo. Razboljela sam se jer sam u jednom gradu gdje je 15 stepeni, a onda odem na minus pet, ali, bože moj, nadam se da će sve uskoro riješiti - kaže Kaća.

Poslije fijaska veze s Nemanjom Buhom, pjevačica je ušla u vezu s Kostom Obradovićem. S njim se ne pojavljuje u javnosti, ali on je uvijek prisutan, mada Katarina o njemu ne želi da govori.

- Ne eksponiram dečka, koliko sam naših fotografija okačila na društvene mreže? Jednu? Dvije? Neću previše otkrivati, mislim da je za sada toliko dovoljno. Ali da ti kažem, dobila sam 13 poklona od njega za Novu godinu, sve je savršeno. Ljude ipak ne bi trebalo da zanima tko je on, trebalo bi da ih zanimam ja i moja karijera. Stani malo, imam 25 godina, neću da se udam.

Što se želja za Novu godinu tiče, Kaća kaže da želi samo jedno:

- Ono što sebi želim je zdravlje, jer sam bila u situacijama da izgubim zdravlje, i to mi je najbitnije. Za ostale stvari ja mogu da se potrudim. Bilo je teško kada nisam imala glas devet mjeseci, ali, bože moj, podrška od porodice mi je najviše značila, uspjela sam da ostanem jaka i ne pokleknem. Jesam bila u depresiji, trudila sam se, borila sam se i prebrodila sam sve .

 

(Novi.ba/Blic.rs)

Ne propustite