REKLA, PA POREKLA: Pričala je da se nikad neće pojaviti na sceni ' ZVEZDA GRANDA', a sada je Popović nosi na vratu! (VIDEO)

Show
REKLA, PA POREKLA: Pričala je da se nikad neće pojaviti na sceni ' ZVEZDA GRANDA',  a sada je Popović nosi na vratu! (VIDEO)
.

Jelena Karleuša je već treću godinu zaredom stalni član žirija "Zvezda Granda", muzičkog takmičenja koje je do pre samo nekoliko godina bilo meta njene najbrutalnije kritike, kao i Saša Popović i Lepa Brena. Ipak, pevačica je zaboravila sve izgovorene reči i došla u "Grand" iako je na nekadašnju tvrdnju direktora ove produkcije da ona nikada neće kročiti na njihovu scenu odgovorila sljedeće:

- Rekao je da neću kročiti u 'Grand'? Pa, dobro jutro, Kolumbo! To si tek sad skapirao! To bi bilo isto kao kada bi ludi Milojko koji drži kafanu u Pržogrncima rekao da Lejdi Gaga nikada neće kročiti u njegovu kafanu. Naravno da neće - bila je oštra prije osam godina Jelena, ali to nije sve.

- Negativno je kada se neko netalentovan bogati na talentu siromašne i nezaštićene djece. Negativno je kada lažeš i imaš selektivnu amneziju. I da - ja nikada neću biti Lepa Brena! I ne želim! Ja sam Jelena Karleuša, a ne Fahreta Jahić. Neka se ne brani od mene pominjući Brenu. Neka joj se ne sakriva ispod suknje! - istakla je tada Karleuša, ismijavajući činjenicu da je Lepa Brena "jahala" Sašu Popovića.

jelena-1

Ipak, u najnovijoj epizodi "Zvezda Granda", koja će biti emitovana ove subote, ona je učinila isto to i to na sceni na kojoj je rekla da će se pojaviti kada "Lejdi Gaga kroči u kafanu u Pržogrncima".

 

(pulsonline.rs)

Ne propustite