ONA JE SADA KAO AVION: Dara Bubamara se pohvalila novim izgledom, da li su plastičari dobro obavili posao SAMI PROCIJENITE

Show
ONA JE SADA KAO AVION: Dara Bubamara se pohvalila novim izgledom, da li su plastičari dobro obavili posao SAMI PROCIJENITE
.

Dara Bubamara konačno ima guzu kakvu je oduvijek željela. Pjevačica je nedavno išla na zatezanje zadnjice posebnom metodom, bez silikona i akvafilera.
 
- Šta će mi silikoni, avioni i kamioni u zadnjici?! Imam dupe kao avion, čvrsto i jako kao beton. Dosta treniram i skačem po sceni. A i išla sam na posebnu metodu oblikovanja stražnjice, ali to je sve na prirodnoj bazi. Volim da izgledam dobro i sve polažem u fizički izgled. I ne samo to. Ja diktiram modne trendove u našoj zemlji. Stalno unosim neke inovacije. Kupila sam srebrne nogavice, koje vrhunski izgledaju na sceni, ali i na televiziji - kaže Dara.

dara

Upitali smo je da li je guzu podigla zbog dečka, košarkaša Nemanje Bezbradice.
- Isključivo zbog sebe. Dečko me svakako voli. Što da me ne voli kad sam bomba u krevetu?! Srećni smo i zaljubljeni. Nikad mi bolja godina nije bila. Izbacila sam pjesmu „Nikad ne reci nikad“, koja već ima milionske preglede. Uveliko pripremam koncert u Areni, zakazan za 21. april, i sve mi je ful i super - poručuje zadovoljna pjevačica.

 

Ne propustite