UMALO DA NE IZAĐE NA SCENU: MELINA DŽINOVIĆ OTKRILA ŠTA SE ODVIJALO IZA BINE!

Show
UMALO DA NE IZAĐE NA SCENU: MELINA DŽINOVIĆ OTKRILA ŠTA SE ODVIJALO IZA BINE!
.

Haris Džinović nastupio je pred punom dvoranom, a u publici se našla i Melina Džinović, dok su se svi pitali gde su njihova djeca.


"Hvala lijepo, dobro veče Beograde! Ovo su uvijek bili nostalgični koncerti. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Pjevaću i nove pjesme, ako se usudim i ako budete raspoloženi da to čujete. Za početak jedna dobra i stara pjesma - rekao je Haris Džinović, otvorivši veče sa hitom "Ostariću, neću znati", a usljedili su i ostali, poput "Pariske kapije", "Ako možeš ti" i drugih".

Podigao je cijeli "Sava Centar" na noge, a pred koncert otkrio je da mu žena pomaže oko garderobe, ali i da umije da se lijepo obuče bez konsultacije sa njom.

"Valjda sam i prije nje znao da se obučem kako valja. Niste me valjda nekad vidjeli golog - našalio se Haris, dok je njegova supruga Melina Džinović otkrila da je on imao zdravstvenih problema u toku dana, što publika nije mogla da primjeti.
- Razboljeo se, ali je sada već bolje. Umjesto na tenisu, dan je proveo kod ljekara. Izdržaće on, ne brinem se - rekla je, dodavši da je cijeli koncert posvetio njoj".

Mnogi su se pitali zašto djeca nisu sa njima, da bi iznenadila odgovorom.
"Na koncertu jesu naša djeca, ali sam ih sklonila na tajno mjesto. Kako imaju samo 13 i 14 godina, ne želim da ih izlažem javnosti - jasna je bila Melina".

Ne propustite